Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
George Clooney / foto: Archiv

Holky, Clooney je zase volný!

Zářivá hvězda filmového nebe George Clooney je znovu volná. Charismatický svobodný mládenec pustil k vodě někdejší servírku Sarah Larson, s níž chodil poslední rok. Sbalil ji kufry a vypakoval ze své rezidence v Los Angeles.

Sedmačtyřicetiletý Clooney se poprvé setkal se Sarah před téměř čtyřmi lety v Las Vegas, chodit spolu ale začaly až před rokem. Sarah v hlavním městě hazardu pracovala jako servírka a obsluhovala jej v tamním baru.

 
Bouřlivý rok

Pár spolu prožil poměrně bouřlivý rok. Na veřejnosti se poprvé začali objevovat loni v září, v témže měsíci spolu havarovali na motocyklu. George s přítelkyní na harleyi tehdy sestřelil řidič v New Jersey. Sarah si zlomila nohu, Clooney utrpěl vlasovou zlomeninu žebra, oba byli navíc pořádně sedření.

 

V únoru doprovodila Sarah herce na vyhlašování filmových Oscarů a byla vůbec první dívkou, které se takové cti dostalo. A to přitom s Clooneym chodily i takové krásky jako Reneé Zellweger nebo Lisa Snowdon.

 

V průběhu tohoto roku odhalil bulvár zajímavé fotografie z bujarého večírku, kterého se Sarah účastnila ještě jako servírka. Byly to pořádně divoké jízdy a ani po boku Clooneyho se Larson příliš neuklidnila. Minulý měsíc dováděla na další párty s jinou dívkou a fotografové je přistihli i v lechtivějších pózách a situacích.

 
Ženich na útěku

A to už nejspíš slavný herec neunesl. Pár se rozešel údajně proto, že každý pochází z jiného zázemí a neklapalo by to. „George je znovu singl. Myslí si, že Sarah je velmi sladká, a proto pro něj bylo těžké tento vztah ukončit,“ uvedl zdroj z hercova okolí pro magazín In Touch. „Pravdou je, že toho měli málo společného a George se ještě nechce vázat,“ doplnil insider.

 

Clooney byl ženatý pouze jednou. Od té doby vdavekchtivým dámám uniká. K oltáři ho dostala jen herečka Talia Balsam, manželství vydrželo čtyři roky. Herec poté prohlásil, že už bude navždy „ženich na útěku“, nemá ani žádné děti. Tedy, oficiálně.

 

Vedle jeho zásady neženit se byla ve hře i sázka. Herečky Michelle Pfeiffer a Nicole Kidman se před časem vsadily o 10 tisíc dolarů, že se stane otcem ještě před čtyřicítkou. Obě se mýlily a obě také poslaly Clooneymu šeky na tuto částku. On jim ale peníze vrátil s tím, ať sázku zdvojnásobí a posunou hranici na 50 let.  

 

Tak uvidíme, jestli se některé dívce podaří během příštích tří let dovést Clooneyho nejen k oltáři, což je vysoce nepravděpodobné, ale i do porodního sálu…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 119