Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jessica Alba / foto: Archiv

9 nejžhavějších mexických krásek

Mexiko, země slunce, vyprahlých plání, ostrého jídla, machistických hombres… a krásných žen. Pokud nám nevěříte, mrkněte na následující velice reprezentativní výběr těch nejvášnivějších mexických krasavic.

9. Marlene Favela
Do devítky nejkrásnějších žen Mexika vyšvihla tuhle modelku a herečku (objevila se ve 14 telenovelách) její superštíhlá vysoká postava.

magazin.cz

8. Mayrin Villanueva
Šeptalo se, že Mayrin by měla být příští bondgirl. Nakonec jí tuto poctu vyfoukla ukrajinská kráska Olga Kurylenko, ale kdo ví, možná se najde místo v příštím dobrodružství 007.

magazin.cz

7. Thalía
Kromě toho, že je několikanásobnou držitelkou latinskoamerické obdoby cen Grammy, je známa také pod přezdívkou Královna telenovel. Její Rosalinda neminula ani české kuchyně.

magazin.cz

6. Paulina Rubio
Proslula pod přezdívkou Zlatá dívka a při pohledu na její perfektní bronzovou pokožku, plíživé kočičí pohyby a bezchybné tělo musíme uznat, že oprávněně.

magazin.cz

5. Anahí
Tak tahle slečna se proslavila rolí Rebeldy, což je…aha, počkejte…no jasně - telenovela! Prostoduché romantické příběhy jsou líhní latinoamerických krásek. Tam musí být přilepení k obrazovkám i hombres.

magazin.cz

4. Eva Longoria
Tak tuhle droboučkou sexy dračici známe velice dobře i u nás, díky jedné z hlavních rolí v populárních Zoufalých manželkách.

magazin.cz

3. Ninel Conde
Možná už nikdy nebudete mít lepší důvod začít se šprtat španělštinu, než při pohledu na tuto královnu soap oper. No, nestojí za hřích (a trochu toho protáčení mozkových závitů)?

magazin.cz

2. Salma Hayek
Tahle drobounká sexy krasavice už okouzlila pár generací chlapů a jak vidno, sexappealu jí ještě na pár generací vystačí. Salmo, kdy se můžeme těšit na nějaký nový projekt?

magazin.cz

1. Jessica Alba
Těhotná, nebo ne, tahle mexicko-francouzsko-dánská sexbomba je žhavější než papričky jalapeños marinované v napalmu.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 444