Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Beckinsale / foto: Egotastic.com

Kate Beckinsale: Vagína je moje přednost

Herečka Kate Beckinsale se nezdá, ale její výroky ohledně sexu už pomalu vstupují do dějin.

Pikantní kráska Kate Beckinsale už definitivně vzdala své pokusy o průnik do tajů vaření. Věří totiž, že lidé se dělí do dvou kategorií - na ty, kteří dokážou vykouzlit slast druhým skrze pokrmy, které umějí připravit a pak ty, kteří slast produkují díky svému sexuálnímu nadání.

Je zcela zřejmé, nevíme, jak o tom můžete pochybovat, že Kate sama sebe řadí do kategorie druhé. S tím se ostatně musel smířit i její manžel Len Wiseman, možná hladový, ale v ložnici dozajista přešťastný muž.

magazin.cz

Sexem posedlá vlčice
V rozhovoru pro magazín Glamour, kde tuto teorii rozvedla, Kate doslova řekla: “Co se týká vaření, jsem ta nejhorší ženská pod sluncem. Myslím, že člověk nemůže být dobrý ve vaření a sexu současně. Ale jídlo si vždy můžete nechat dovést, což je mi milejší, než abych si musela objednávat sex.”

Ostatně Kate se už svými srovnáními jídla a sexu stala proslulou. Ve svých předchozích rozhovorech například prohlásila, že jí chutná spíš vagína než suši, nebo že vagína je její největší přednost.

Jindy zase hrdě prohlásila, že své mateřské mléko dokáže stříknout přes celý pokoj. Jak to tak vypadá, Kate zajímá jen jedna jediná věc na světě. Jídlo... Ehm, vedle. Sex.

magazin.cz

Ideální muž pro dceru
Kate sice není žádná puritánka, ale své devítileté dceři Lily asi pěkně utahuje otěže. Už jí dokonce vybrala i ideálního partnera. Prý ji ve svých představách vidí randit vedle  Brooklyna Beckhama, syna své dobré přítelkyně Victorie a jejího fotbalového manžela Davida.

Prý se děsí dne, kdy Lily začne myslet na chlapce, ale kdyby randila právě s Brooklynem, to by jí nejspíš tolik nevadilo a nakonec by kritické dceřino období přežila. “Ona a malý Beckham spolu vycházejí skvěle. Takže až Lily bude muset mít chlapce, doufám, že to bude Brooklyn, kdo požádá o náš souhlas.”

No řekněte, nechtěli byste takhle starostivou matku?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 304