Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Charlize Theron / foto: Egotastic!

Charlize Theron svlečená a stále sexy!

Série fotek Charlize Theron důrazně připomíná, proč byla zvolena nejvíc sexy ženou světa.

Není to tak dávno, co byla filmová představitelka vraždící prostitutky Aileen Wuornos v oscarovém dramatu Zrůda - Charlize Theron - vyhlášena nejvíce sexy ženou světa.

Přeměna bývalé jihoafrické modelky v obyčejnou šlapku z jižanského zapadáku jí dala pořádně zabrat. Theronová přibrala téměř patnáct kilogramů a o zbytek se postarala maskérka.

Tou byla Toni G., která pracovala třeba na Burtonově Planetě opic. Vybavila ji zubní protézou a pohrála si s jejími vlasy, aby vypadaly jako hodně špatné odbarvené. Charlize se při pohledu do zrcadla podle vlastních slov nepoznala. Při pohledu na fotku to asi nikoho nepřekvapí.

magazin.cz

A pak těch patnáct kilo zase dolů.  A po čtyřech letech šup - nejžádoucnější žena světa. Díky fotkám pro britský časopis GQ si můžeme její šarm vychutnat v plné kráse.

Pro někoho možná bude zklamáním, že Charlize své nahé tělo při focení svůdně zakrývala prostěradlem. Ale jak se říká - oblečená žena bývá víc erotická než nahá. A tady zůstalo místa pro představivost více než dost. Trefné vystižení slova sexy. Díky, Charlize!

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 223