Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Julia Roberts / foto: Shutterstock

Stále Pretty Woman? Julia Roberts v bikinách

Je jí čtyřicet a loni porodila už třetího potomka, ale stále jí to sluší. Julia Roberts, žena, jejíž úsměv by spolehlivě rozzářil středně velké město, je stále Pretty Woman.

Ačkoliv o ní v poslední době není příliš slyšet, neboť se pečlivě stará o rodinu a potomstvo, Julia má pořád figuru, za níž se rozhodně nemusí stydět. Držitelka Oskara je na dovolené na Havaji, nechybějí samozřejmě ani tříletá dvojčata Hazel a Phinnaeus a roční Henry.

magazin.cz

 

Fotografové zachytili jednu z nejzářivějších hvězd Hollywoodu u bazénu v hotelovém komplexu, kde se procházela v černorůžových bikinách. Ačkoliv o děti se stará celá armáda asistentů a chův, podle reportérů Julia ráda také přiložila ruku k dílu a skvěle se s trojicí potomků bavila.

magazin.cz

 

Několikrát přitom ukázala přítomným svůj oslnivý úsměv, díky němuž si před časem vydobyla ocenění o nejúžasnější úsměv celebrity. Druhý v této anketě byl mimochodem porotce anglosaské varianty X Factoru Simon Cowell a herečka z Ugly Betty (u nás Oškliváka Katka) America Ferreira.

magazin.cz

 

Jediný, kdo na Havaji chybí, je Juliin manžel Daniel Moder, který momentálně finišuje na úpravách svého nejnovějšího snímku Fireflies In The Garden.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 286