Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pamela Anderson / foto: Daily Mail

Pamela Anderson zapomněla hadry doma?

Nóbl a elegantní, to nejsou obvykle slova popisující playmate Pamelu Anderson, ale určitě i ona ví, že spodní prádlo není vhodné oblečení pro prestižní uměleckou výstavu.

Přední hvězda seriálu Pobřežní hlídka způsobila poprask, když na jednu z nejdůležitějších amerických výstav ve Spojených státech Art Basel Miami Beach dorazila jen v oranžovočených spodních kalhotkách.

magazin.cz

Věrna heslu oblékat si jen to nejnutnější zakryla horní část těla nenáročně – šedým trikem odkrývajícím rameno.

Každopádně se Pamela nijak nestyděla a na oslavě se dobře bavila, svůdně se nakláněla nad kresbami a stavěla na odiv svůj zadeček i růžové lodičky a vysokými podpatky.

magazin.cz

Ale když se podíváme na doplňky, zde jedenačtyřicetiletá hvězda umělecké téma dodržela. V ruce dřímala psaníčko s tématem slavné Campbellovy polévky Andyho Warhola.

magazin.cz

Později se k Pamele připojila Paris Hilton a společně obdivovaly práci módního fotografa a režiséra Davida LaChapella. Jeho výstava Jesus Is My Homeboy představila sérii surrealistických a někdy i humorných obrazů modelek pózujících s Ježíšem.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 457