Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Matthew McConaughey / foto: howtoloseaguymovie.com

Jak McConaughey hledal vaginu na břichu

Herec Matthew McConaughey přiznává, že hodně dlouho měl naprosto pomýlené představy o ženské anatomii. Pánské časopisy ho jen mátly a ve společnosti dívek byl naprosto bezradný.

"Když jsem si prohlížel časopis Playboy, nabyl jsem dojmu, že se pochva nachází za ochlupením a vstup do ní je zepředu. Že vede jaksi z východu na západ, nikoliv na jih."

"Takže když jsem se poprvé dostal do opravdu intimní situace a něco se ode mě čekalo, dlouho jsem se v tom nemohl vyznat a tápal jsem. Dost mi to trvalo, byl jsem v tom ztracený asi tak hodinu," přiznal McConaughey reportérům listu Elle.

Nakonec se poučil
Je jasné, že se nakonec poučil. S modelkou Camilou Alvesovou má devítiměsíčního syna Leviho. Žije sice ve šťastném vztahu, ale přiznává, že se mu ženy pořád líbí. Všechny ženy!

"Myslím, že to byl Anthony Quinn, který jednou řekl, že heterosexuální muž pod osmdesát let je nějak v nepořádku, pokud nenachází na každé ženě něco krásného. Něco na tom opravdu je."

"Více to vnímám u černošek. Když se obléknou a všechno mají těsně na kůži... Člověk si pak říká - no, podívejte se na to! A občas je to třeba ve větším balení, ale ty ženské vědí, jak se nést," dodává populární herec.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 154