Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jocelyn Wildenstein / foto: Daily Mail

Napuchlá tygří žena vypadá pořád hůř

Utratila kolem šedesáti milionů korun za nejrůznější úpravy svého zevnějšku. Přitom vypadá jako chodící reklama na rizika plastické chirurgie. To je Jocelyn Wildenstein.

Horší a horší
Ačkoliv se zdálo, že tahle paní, která chtěla vypadat jako kočkovitá šelma, už nemůže dopadnout hůře, zdá se, že ve svých kosmetických experimentech pokračuje. A tak mohla být v minulých dnech spatřena v Los Angeles nebývale napuchlá a oteklá.

Pravděpodobně jde o výsledek návštěvy jejího věrného chirurga, kterému by ale nejspíše měli zakázat vykonávat řemeslo.

Bývalá manželka miliardáře Aleca Wildensteina podle dostupných informací prodělala sedm zásadních úprav obličeje (faceliftů) a navrch ještě drastickou rekonstrukci očí. Pravidelně pak dostává kolagenové injekce do rtů, tváří a brady.

Nový milenec

A kde se v ní vzala touha po radikálních změnách? Ještě jako manželka Aleca Wildensteina se Jocelyn obávala, že o ní manžel ztrácí zájem. A jelikož měl v nebývalé oblibě kočky a kočkovité šelmy, rozhodla se, že mu udělá radost. Rozhodla se, že se sama přemění v šelmu!

Když se jednoho dne Alec vrátil domů a Jocelyn se mu ukázala po první operaci, muž prý zařval hrůzou. Tak strašné to bylo. Inu, ani se mu nedivíme.

To současný milenec třiašedesátileté Jocelyn je mnohem statečnější. Fotografy paparazziů zaznamenaly, jak se s obludnou tváří líbal. Podle všeho jde o módního návrháře Lloyda Kleina.

Kdo ví, možná Jocelyn konečně našla někoho, kdo krásu chápe v podobných hodnotách jako ona sama.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 562