Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Mimozemšťani mi ukradli dítě

Tvrdí to Američanka s bohatými zkušenostmi s UFO.

Většina lidí se s mimozemšťany ani s ničím, co by je připomínalo, ve svých životech nesetkala. Zato Jane Helms má na setkání jiného druhu opravdu štěstí.

Lékařské experimenty
Už od roku 1973 ji prý mimozemšťané pravidelně navštěvují a dokonce ji několikrát odvedli na lékařské experimenty na jednu ze svých vesmírných lodí.

„Přišel tvůj čas,“ řekli ji prý, když ji probudili a následně odvlekli na jejich „mateřskou loď“.

To by se dalo považovat za velmi banální výmysly. Jenže pak se začaly dít věci. Jane Helms totiž otěhotněla, aniž by s manželem měla sex v dobu, kdy by to bylo na otěhotnění třeba.

Ve čtvrtém měsíci těhotenství ale jednoho dne upadla do hlubokého spánku, který byl provázen strašlivými nočními můrami. Když se Jane probrala, věděla, že už není těhotná.

Ukradený mimozemšťan
Teď tvrdí, že jí bylo dítě odcizeno přímo z dělohy. A kdo jiný si ho tak mohl vzít než mimozemšťané, kteří mají podle všeho také podíl na jeho „zplození“.

Detaily únosu se jí začaly vracet nyní, po dvaceti letech, kdy podstoupila hypnózu. Vzpomíná si na paprsky světla a tři až pět malých bytostí v jejím domě.

Je si však vědomá, že jejímu příběhu lidé nebudou věřit.

Každopádně, Střední Amerika, s níž Texas, kde Jane Helms žije, sousedí, je na paranormální jevy hodně bohatá.

Kdo ví, zda náhodou nemluví pravdu. Aby to dokázala, je ochotná podstoupit i výslech na detektoru lži.

Pakliže by to byla pravda, je otázkou, co z tohoto těhotenství vlastně vzniklo…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 189