Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: missplastichungary.com

Tohle je nová Miss Plastic

Dalo by se říct, že Miss Plastic je převrácením konceptu většiny soutěží krásy na celém světě. Zatímco v nich se obdivuje ženská přirozenost, v bizarní Miss Plastic je to přesně naopak.

Čím je žena upravenější plastickými chirurgy, tím větší má šanci.

Základní předpoklad: pořádná umělá prsa
Soutěžit však mohou všechny krasotinky, které šly „pod kudlu“, ať už kvůli zmíněným prsním implantátům, liposukci nebo transplantaci vlasů.

Porotci maďarské soutěže se nerozhodovali jen podle toho, která ze soutěžících se jim na pohled nejvíce líbí, museli si totiž náležitě prostudovat také záznamy jejich lékařských zákroků. Často tak více než krásu samotné dívky oceňovali šikovné ručičky plastického chirurga.

Na něj měla zjevně největší štěstí Edina Kulcsarová, která získala korunku Miss Plastic a odjela díky tomu ve zbrusu novém voze.


Plastická lobby
Soutěž se odehrála samozřejmě za výrazného přispění firem zabývajících se plastickou chirurgií. A proč zrovna v Maďarsku? Inu, zejména proto, že ženy si zde na rozdíl od řady jiných zemí zachovávají zdravý rozum a do ordinací plastických chirurgů se zrovna nehrnou.

Soutěž tak měla sloužit jako svého druhu „osvěta“, která má přispět k většímu úspěchu těchto metod v zemi.

A kdo by vyhrál, kdyby se Miss Plastic pořádala u nás? Za favoritky by se jistě daly považovat Dominika Mesárošová či Hana Mašlíková.

Některé z dalších soutěžících

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 300