Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Marta Jandová / foto: Korzo

Porotkyně Jandová je nejlepší česká zpěvačka?!

Lidé mi říkají, že jsem nejlepší česká zpěvačka, prozrazuje Marta Jandová.

Ještě minulý rok byla zpěvačka Marta Jandová (35) známá jen jako dcera hudebníka skupiny Olympic Petra Jandy. Před čtrnácti dny vyhrála svého prvního Českého slavíka v kategorii Skokan roku a dostává od lidí spousty pozitivních dopisů.

"Moje prvotní reakce byla samozřejmě radost, radost a zase radost. Až jsem si pak říkala, že jsem se mohla více ovládat a ne vyskočit ze sedadla s hlasitým řevem. Ale je to moje první česká cena," prozradila Marta Korzu téměř omluvně.

Tak trochu prý ale tušila, že ji možná dostane právě ona
"Dostávám neuvěřitelné množství e-mailů a dopisů, kde lidé píší, že ještě nedávno mě neznali, ale slyšeli, že mám skupinu Die Happy. Našli si mě prý na videoserveru a od té doby jsou mými velkými fanoušky. Také píší, že jsem podle jejich názoru nejlepší zpěvačka u nás," svěřuje se Marta.

"Kdybych nedělala žádnou muziku a jen tak někde s někým nazpívala duet, tak si myslím, že by mi hlas určitě neposlali," hájí se.

Přebrala chlapa Bočanové
Kromě skupiny Die Happy hraje Marta také v muzikálu Mona Lisa a účinkuje jako porotkyně v soutěži Česko Slovenská SuperStar.

"Bývám teď často vidět v televizi jako porotkyně SuperStar, ale nemyslím si, že by mi lidé posílali hlasy jen proto, že mě vidí v televizi. Samozřejmě, pokud jo, tak jim i tak moc děkuji, protože loni jsem v Českém slavíku byla padesátá, letos jsem čtrnáctá. To je skok o 36 míst," říká nadšeně.

Kromě některých výroků v SuperStar pobouřila zpěvačka několik lidí také tím, že si začala s ženatým podnikatelem Viktorem Mrázem, manželem herečky a moderátorky Mahuleny Bočanové. Ona na tom ale nic špatného nevidí.

"Pro mě je rok 2009 rokem skokanským. Jak pracovně, tak i v osobním životě. A i když je skokan roztomilý a hodí se k mému životnímu rozpoložení, přece jenom už mi bude za půl roku zase o rok víc, tak by se ke mně hodila příště ta elegantnější, hlavní cena," uzavírá zpěvačka trochu vyhýbavě.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 128