Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sexuální hry / foto: SXC.hu

Nejbizarnější policejní akce: nadržená žena, sex ve vaně

Bavorská policie zveřejnila podrobnosti o svých nejkurióznějších zásazích v letošním roce.

Sadomaso v řetězech
Pomyslný žebříček vede policejní akce v norimberském erotickém salonu, kam rameno spravedlnosti přivolala nešikovná domina. Nedovedla si totiž poradit s řetězy, kterými předtím spoutala 45letého sexuchtivého zákazníka.

Ukázalo se, že chlapík si "sadomaso" sám objednal. Když ovšem kněžka lásky započala se svým "řetězovým programem", spoutaného pašáka poněkud vyděsila. Přešla ho chuť na bolestivé hrátky, takže dominu vyzval, ať skončí a pustí ho.

Povětrnice ovšem reagovala po svém - řetězy ještě pevněji utáhla. Ale ouha! Zámek se zasekl a nešikovná služebnice sexu musela zavolat na nouzovou linku. Až policejní specialisté nedobrovolného vězně v erotickém salonu osvobodili.

Online z vany
Flirtování dvou žen prostřednictvím webové kamery na vzdálenost přes 700 kilometrů mezi Cáchami a jihoněmeckým Allgäu skončilo také bizarním zásahem policistů. Dáma v Cáchách se k smrti vyděsila. Zdálo se jí, že se její "on-line" partnerka, předvádějící se na kameru ve vaně, příliš rozvášnila. Mohla by se i utopit.

Proto vylekaná obyvatelka Cách zalarmovala policisty a ti požádali své bavorské kolegy, aby v Allgäu zakročili. Ovšem vyšlo najevo, že dámě žádné nebezpečí nehrozilo. Pravda, toho večera poněkud více bumbala, ale ve vaně, kde na dálku exhibovala, neměla napuštěnou vodu…

Nadržená důchodkyně
V Neu-Ulmu zase muži zákona museli přivést k rozumu paničku, která se vášnivě zamilovala do svého souseda. Nadbíhala mu, líčila na něj, zahrnovala ho neustálými milostnými návrhy. Až to dotyčného muže přestalo definitivně bavit. Zavolal policii, ta zakročila a nakonec byl výsledkem soudní zákaz jakýchkoli kontaktů mezi těmi dvěma. Pikantní je fakt, že tokající a odmrštěné ženě je úctyhodných 89 let. Objekt její vášně, vdovec a milovník klidu, má o čtyři roky méně.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 50