Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ashley Greene / foto: sobe.com

Kráska ze Stmívání, nahá jen s bodypaintingem

Další hvězda oblíbené upírské ságy ukázala své tělo.

Poté, co se mužské herecké hvězdy v druhém filmu ságy Stmívání Druhý měsíc neustále proháněli nazí do půl těla, řekla si Ashley Greenová, že je čas odhalit svou postavu také.

Herečka, která hraje Alici Cullenovou, se svlékla pro kampaň vody SoBe's Lifewater's. Intimní partie těla jí pokrývá bodypainting představující plavky. I samo focení se odehrávalo na exotických plážích Karibiku.

magazin.cz
magazin.cz

Autorkou „plavek“ je Joanna Gairová, které trvalo dvanáct hodin, než namalovala jedny plavky. Barvy oranžová a růžová ztělesňují příchutě nízkokalorického nápoje.

„Byla to krásná zkušenost. Jedno focení se odehrávalo na nádherné pláži, podruhé jsme fotili v džungli. Bylo to úžasné,“ popisuje dojmy z focení Ashley.

Dvaadvacetiletá herečka v současné době natáčí třetí díl upírské ságy s názvem Eclipse. Za své skvělé tělo prý vděčí právě tvrdému tréninku, který absolovovala při natáčení. „Museli jsme projít akčním a bojovým tréninkem. Takže má postava byla pro focení skvěle vypracovaná.“

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 210