Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rihanna / foto: W magazine

Rihanna se opět svlékla a provokuje

Nahoře bez jen v kabátku.

Zpěvačka Rihanna se v poslední době v médiích objevuje snad častěji ve spojení se svými módními výstřelky než se svou hudbou.

magazin.cz

Pořád se svléká
Často se navíc objevuje jen velmi spoře oděná. Ostatně, je to právě ona, kdo pronesla výrok, že „každá žena by si měla pořídit nahé obrázky“.

A jednadvacetiletá zpěvačka v tom rozhodně nepolevuje. Pro americký časopis W nafotila odvážné snímky a navíc je doplnila rozhovorem o pro ni problematickém roce 2009.

Fotky, kde je často bez svršku, nechávají nakouknout pod pokličku a ukazují rozrůstající se sbírku tetování. Na krku má zpěvačka hvězdičky, zatímco v podpaždí malou pistolku.

magazin.cz
magazin.cz

Špatný rok
V rozhovoru Rihanna přiznává, že její nové album Rated R bylo do značné míry psychoterapeutické. V některých písničkách se vypořádávala s rozchodem s Chrisem Brownem, který byl bolestivý nejen psychicky, ale také fyzicky. Partner ji totiž napadl.

„Když jsem dělala tohle album, byla jsem pokaždé v úplně jiné náladě. Někdy jsem byla na***ná, jindy jsem se cítila hrozně, a tak má každý song jiný příběh,“ vypráví Rihanna.

Zpěvačka, která proslula hitem Umbrella, také přiznala, že varovné znaky ve vztahu s Chrisem Brownem se objevovaly už před únorovým napadením.

Producent Rihanny Evan Rodgers se nechal slyšet, že zpěvačka uvažovala také o filmových rolích. Nástup na hereckou dráhu se však zbrzdil právě špatným psychickým rozpoložením.

Minulý rok ale pro Rihannu jistě nebyl pouze špatný. Definitivně se z ní stala hvězda, která dokáže zaujmout nejen hudbou, ale i svým tělem.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 134