Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Glamour

FOTO: Victoria Beckham ukázala svou něžnou stránku

Není to jen zamračená obchodnice....

Victoria se na veřejnosti ukazuje jako přísná, rázná obchodnice, žena bez citu a lidských potřeb (například to vypadá, že nemusí jíst). Teď ale svůj postoj změnila a rozhodla se světu ukázat, že má taky něžnou, ženskou stránku.

Bývalá zpěvačka dívčího bandu Spice Girls, která se momentálně úspěšně realizuje v módní branži, o sobě tvrdí, že je úplně normální matkou svým třem synům Brooklynovi (11), Romeovi (7) a Cruzovi (5).

magazin.cz

Prý ji zajímají jen dvě věci – rodina a kariéra. „Sice hodně cestuji, ale když jsem doma v LA, točím se jen kolem dětí. Takže pokud nepracuji, chodím do školy, kde pomáhám servírovat dětem obědy,“ říká Victoria.

„Mají to hrozně rádi. Vypadá to asi takhle: ´Hele, máma - pojď mi pomoct s jídlem!´ Jiný den jdu třeba předčítat do Cruzovy třídy, kde mi všechny ty malé slečny lichotí, jak se jim líbí mé šaty. Je to hrozně milé, protože já nemám holčičku.“

magazin.cz

Victoria je proslulá tím, že nosí hlavně své modely, ale jako o manekýně o sobě prý neuvažuje. Přesto si svou figuru velice přísně hlídá.

„Miluji módu, je to můj způsob sebevyjádření. Každý večer, než jdu spát, přemýšlím, co si vezmu na sebe,“ řekla v rozhovoru pro magazín Glamour.

„Jím velice zdravě. Hodně ryb, zeleniny a ovoce. Nestravuji se v rychlém občerstvení, nikdy. A cvičím.“ Také přiznala, že ji velice mrzí, že ji lidé neustále vyčítají její hubenost. „Vím, že si mě mladé dívky považují, že ke mně vzhlížejí. A beru to velice vážně.“

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 79