Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Beth Ditto / foto: NME

100 nejméně sexy žen světa!

Žebříček plný překvapení!

Německá mutace pánského časopisu FHM odhalila žebříček 100 nejméně sexy žen světa. Pro mnohé mohou být výsledky překvapivé. Například na druhém místě se umístil německý ministr zahraničí Guido Westerwelle, což je muž!

Ale to není jediné překvapení žebříčku, který sestavili samotní čtenáři. I některá další jeho jména mohou být značně diskutabilní, ale většinové zastoupení tu mají celebrity, u nichž byste to čekali.

Číslo 1

magazin.cz


Číslo2

Šestadvacetiletá britská zpěvačka Amy Winehouse, která se umístila na třetím místě, se v žebříčku objevila už vloni. A její životní styl jí rozhodně krásu nevrátí. První místo obsadila baculatá americká zpěvačka Beth Ditto. I přes svou kyprost se ráda ukazuje oděná jen ve spodním prádle, což nemusí být šálek kávy většiny lidí.

Co ale dělá v žebříčku německá topmodelka Heidi Klum, která je obvykle považována za jednu z nejkrásnějších žen světa? Němečtí pánové ale zřejmě mají jiný názor, když ji pasovali na čtvrté místo. Tím spíš překvapí, že britskou sexbombu Katie Price, která za svou krásu vděčí především šikovným rukám plastických chirurgů, čtenáři určili až na páté místo.

Číslo 3

Číslo 4

magazin.cz

Přinejmenším stejné překvapení přinese i jméno šestadvacetileté televizní reportérky Sandy Meyer-Wölden, která rozhodně jako šereda nevypadá. Ale prý si zaslouží číslo osm.

Dalším bizarním kandidátem žebříčku nejmíň sexy žen světa je dvacetiletý zpěvák skupiny Tokio Hotel Bill Kaulitz, který obsadil třináctou příčku. I když při jeho bezpohlavní vizáži to až takové překvapení být nemusí. A to je i názor Němců. Zpěvákův vzhled prý nemůže reflektovat prototyp muže, pokud vypadá jako holka.

Číslo 5

magazin.cz

Číslo 8

magazin.cz


Seznam má nicméně velmi dobré obsazení, a kdo se na něj dostal si nemůže stěžovat, že se ocitl ve špatné společnosti. Ocitá se ve společnosti ženy Borise Beckera Lilly Kerssenberg, stejně jako americké filmové hvězdy Demi Moore.

Editor časopisu Christian Kallenberg k výsledkům podotýká: "Toto hodnocení odpovídá dobré tradici našeho časopisu – je zábavné, vtipné a vždy překvapující."

Číslo 13

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 197