Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Kamikadze: skáčou ze čtvrtého patra

Zažít volný pád bez padáku na zádech a přesto přežít?

Několik ruských mladíku si našlo hodně netradiční kratochvíli. Využili bohaté sněhové nadílky, která vytvořila u paty domu velkou kupu sněhu. V jejich hlavách se vylíhl skvělý nápad jak si ukrátit dlouhou chvíli.

Podle jejich odhadu byla kupa dost mocná, aby ztlumila pád těla ze střechy domu, tedy přibližně z čtvrtého patra. A to dokonce opakovaně, kdy se chtěli samozřejmě vystřídat všichni.

Jejich kratochvíli zachytil na video soused z protějšího domu, a brzy je trefně pojmenoval jako kamikadze – tedy jako japonské sebevražedné vojáky z druhé světové války. Troška sebezáchovy v nich, na rozdíl od zdravého rozumu, zůstala a tak si nejdříve svou teorii ověřili hozením sněhové koule… Pak už se dolů vrhl první z nich. Pěkně s rozběhem, aby se sounož zabořil do hromady, že mu nekoukala ani hlava. Záhy jej následoval další, kterého po úspěšném dopadu začala honit hlídka místní policie. Ani jeho dopadení neodradilo posledního supermana schovávajícího se na střeše, a tak i ten si užil slastný pocit volného pádu a určitě i sněhu za kalhotami.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 55