Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jessica Alba / foto: Archiv

Jessica Albaová je na prachy!

Americká herečka Jessica Albaová je šťastná, že za svou hollywoodskou kariéru vydělala "hromadu peněz". Má totiž pocit, že jasnou známkou jejího úspěchu je právě tučné bankovní konto.

Osmadvacetiletá kráska, která ve škole bojovala s šikanou svých spolužáků, začala hereckou kariéru jako teenagerka a následně se proslavila v takových filmech jako slavné Sin City nebo Fantastická čtyřka z roku 2005.

A sama herečka přiznává, že nejlepší součástí života slavné hvězdy je finanční nezávislost, kterou si sama zajistila.

"To, že vydělávám hodně peněz, mě učinilo šťastnou. Nikdo jiný mi nepomáhal, tohle všechno jsem zvládla úplně sama a za podmínek, které jsem si sama určila. Můj otec taky úspěšně podniká v realitách a opravdu se mu daří. A můj bratr hraje, dělá modeling a platí hypotéky, takže jsme se všichni ve světě úspěšně realizovali. Každý, koho někdo někdy šikanoval, by si měl uvědomit, že za svůj život může převzít zodpovědnost a něco dokázat," uvedla slavná kráska pro britský časopis Scarlet.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 124