Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Hanychová přiletěla z USA a hned šla pařit

Stýskalo se vám po Agátě?

Minulý čtvrtek se modelka Agáta Hanychová vrátila z Ameriky a do včerejška toho stihla opravdu dost. Nejprve byla v údajném šoku, že v jejím domě ve Statenicích, který pronajímala, došlo ke krvavému násilí. Ale hned druhý den rozdávala úsměvy na všechny strany a po "děsu" nebylo ani památky.

V sobotu si už vyrazila do smíchovského Casina, kde absolvovala turnaj v pokeru, a v pondělí (1. 2.) dorazila na oslavu narozenin svého kamaráda do hotelu Ancora.

Přijela k nám Nšo-či
Jak je u ní zvykem, udivovala nejen ztepilou postavou, ale i oblečením. "Je trošku jako Nšo-či z Vinnetoua," komentoval její model a hlavně čelenku přítomný účastník druhé řady reality show Martin Hranáč, který na party nejen změnil účes a nechal se ostřihat dohola, ale přitáhl i svého přítele.

S jeho názorem ovšem nesouhlasila většina přítomných a samozřejmě ani samotná Agáta. "Jen si mě vyfoťte, tenhle model mi myslím fakt sekne," nechala se slyšet a pózovala a pózovala.

O mnoho pozadu za ní nezaostal ani semifinalista Česko Slovenské SuperStar Jan Bendig. Ten se sice nemohl na rozdíl od Agáty pochlubit odvážnějším dekoltem či děrovanými kalhotami, ale zkrášlil si porost hlavy kloboukem. Inu, zima prý ještě neskončila.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 48