Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Potisk Fate Testarossou / foto: Shutterstock

Korejec se oženil s polštářem, je beznadějně zamilovaný

Láska má vskutku nejrozmanitější podoby.

Korejec Lee Jin-gyu se zamiloval a oženil s velkým polštářem, na kterém je obrázek Fate Testarossy, dívky-kouzelnice z populárního asijského kresleného komiksu.

Polštář na pouti
Osmadvacetiletý Jin-gyu se zamiloval do své "dakimakura", což je velká, měkká poduška japonské výroby, často s potiskem ve formě nějaké populární figurky. Mladý podivín si polštář vzal v rámci speciálního obřadu vedeného místním knězem. Polštář pro tuto příležitost oblékl do svatebních šatů. A jak uvádí list Metro, místní média obřadu nadšeně přihlížela.

"Je jím totálně posedlý a bere ho s sebou všude," řekl jeden ženichův kamarád. "Třeba i do parku nebo na pouť a polštář s ním jede na každé atrakci. I když jde do restaurace, bere ho s sebou, najde mu vlastní místo a objedná mu jídlo."

Divná manželství
Nejde přitom rozhodně o první podivínské manželství v tomto koutě světa. Jeden Japonec si nedávno vzal svou virtuální přítelkyni Nene Anegasaki, která existuje jen jako postava v nintendové hře Love Plus.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 66