Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nejvíce sexy vtipné herečky z Hollywoodu

Že se ženská krása a humor vylučují? No tak pozor!

Většina žen je buď krásných nebo vtipných. Málokdy se oběma těmito vlastnostmi mohou chlubit najednou. Existují ale výjimky a jsou to pořádné neřízené střelky, které navíc skvěle vypadají.

Anna Farisová
Pokud hledáte někoho, kdo vám zahraje překrásnou a přihlouplou holku, Anna Farisová je na to úplně ideální. Ostatně prokázala to už ve Scary Movie, což byla její první větší role. Jen tak na okraj: abyste mohli hrát hlupáky, musíte být obvykle takřka geniální.

magazin.cz


Cameron Diazová
Cameron Diazová je jednou z nejlépe placených hereček v Hollywoodu. A to proto, že je krásná, duchaplná a vtipná zároveň. Každý, kdo viděl snímek Něco na té Mary je, to jistě rád dosvědčí. Cameron je zkrátka něco jako reklama na Ameriku.

magazin.cz


Elizabeth Banksová
Vycházející komediální hvězda, která si střihla roli ve skvělé parodii Zack a Miri točí porno. Hrála ale i ve filmu 40 let panic. Kromě toho je jednou z mluvčích L'Oreal, spolu s Beyoncé a Evou Longoriou.

magazin.cz


Isla Fisherová
Když je vaším snoubencem Sacha Baron Cohen (aka Borat nebo Bruno), bez smyslu pro humor se neobejdete. A tahle fešná zrzka ho má požehnaně, což ukazuje v komediích Nesvadbovi nebo Amorův úlet. Poptávka po ní stále sílí.

magazin.cz


Kaley Cuocová

Tahle mladá herečka je nejen neuvěřitelně krásná, ale vyznačuje se i břitkým smyslem pro humor, což dokazuje ve výborném komediálním seriálu Teorie velkého třesku. Čeká ji velká budoucnost!

magazin.cz


Lauren Grahamová
Kdo by neznal tuhle herečku z i u nás tak populárního seriálu Gilmorova děvčata? Tenhle seriál se bude opakovat asi donekonečna a Lauren na tom má svým temperamentem obrovský podíl. Momentálně hraje v seriálu Parenthood (Rodičovství). Prý je povedený, tak snad se k nám také dostane.

magazin.cz


Jane Krakowsková
Tuhle herečku zná nejvíce lidí ze seriálu Ally McBealová, ovšem Jane už si dělá velké jméno také v aktuálním sitcomovém hitu 30 Rock, který běží i u nás.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 24