Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Giselle Bundchen / foto: Shutterstock

Sexy peněženky: tyhle jsou nejlepší!

V žebříčku nejlépe vydělávajících modelek se nekonalo žádné překvapení.

Modelka Giselle Bundchenová je nejlépe vydělávající modelkou na světě a to již druhý rok po sobě. V loňském roce vydělala 17 milionů liber, což je v přepočtu asi 330 milionů korun. Na vrchol žebříčku posadil devětadvacetiletou brazilskou modelku časopis Forbes.

magazin.cz

Co do výše příjmů je druhou nejúspěšnější topmodelkou Heidi Klumová s 11 miliony liber. Na třetím místě se umístila další šestatřicetiletá modelka – britská kráska Kate Mossová s pouhými šesti miliony liber.

Tyto tři modelky se na podobných místě umístily i vloni. Podle Stevea Bertoniho z Forbesu je prakticky stejný výsledek v pořadí způsoben globálními finančními problémy.

magazin.cz

„Většina kontraktů byla podepsána během recese. Takže když už se firmy rozhodly investovat velké peníze, vsadily na prověřené tváře, aby zbytečně neriskovaly.“

Dalšími úspěšnými kráskami, které se umístily v první desítce, byly například Adriana Limaová, Doutzen Kroesová a Aussie Miranda Kerrová.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 37