Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: repro Youtube

Smyslná Lady Gaga je zdrženlivá v sexu

Lady Gaga se vyhýbá sexu, protože by mohl negativně ovlivnit její kreativitu.

Zpěvačka, která nedávno rozbouřila vody populární hudby svým klipem Alejandro, se nyní vrátila ke svému bývalému příteli, newyorskému barmanovi jménem Luc Carl.

Nicméně příliš vášně si asi neužijí, popová diva totiž věří, že pravidelné milování by mohlo mít negativní vliv na její tvorbu.

"Jasně že šuk*m, ale určitě nejsem promiskuitní. Mám takovou zvláštní víru, že když s někým spím, tak mi skrz vagínu odebírá mou kreativitu," řekla časopisu Vanity Fair s odzbrojující otevřeností.

Lady Gaga, vlastním jménem Stefani Joanne Angelina Germanotta, má navíc z každého vztahu obavu, protože je pro ni těžké věřit lidem.

Čtyřiadvacetiletá hvězda zářící na nebi současné populární hudby vysvětluje:
"Jsem trvale osamělá. Jsem osamělá, i když vztahy mám. To je podmíněno tím, že se živím hudbou."

Lady Gaga také odhalila pozadí singlu Bad Romance, když přiznala, že název i text písně vycházejí z jejího vlastního života.

"Přitahuju nešťastnou lásku. A moje píseň Bad Romance je o tom, jestli po takových vztazích sama jdu, nebo si mě vždycky najdou," dodala na vysvětlenou

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 43