Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Drew Barrymore / foto: Shutterstock

Drew Barrymoreová je hrdá na to, co v životě podělala

Chybami se člověk učí, to ví i hollywoodská diva.

Drew Barrymoreová je ráda, že není dokonalá. Nelituje ničeho, čím ve svém životě prošla, protože chyby, které udělala, zároveň utvářely její charakter.

Hollywoodská herečka, která se třikrát léčila ze závislosti a prošla dvěma krátkými manželskými svazky, nelituje. Naopak je vděčná za všechna svá "klopýtnutí", protože díky nim je taková, jaká je.

"Všechna ta klopýtnutí, která jsem v životě udělala, mi pomohla vytvářet mou povahu, takže bych se jim asi ani nechtěla vyhnout. Mám ráda svoje chyby, které mi pomáhají růst a měnit se a stávat se lepší a silnější," řekla sympatická kráska z Charlieho andílků.

Neviní nikoho
Drew také odmítá obviňovat své problematické rodiče Johna a Jaid Barrymoreovy. Ještě když byla dítě, rodiče se rozvedli - a nakonec oba zemřeli na následky své závislosti. Přesto je diva neviní za nic z toho, čím v životě trpěla, a to včetně první léčby, kterou podstoupila už ve svých patnácti letech.

"Nemůžete žít s tím, že za svá selhání budete vinit rodiče a pořád vytahovat, co pro vás udělali nebo neudělali," konstatovala bývalá dětská herecká hvězda a dodala: "Máte rozdané karty, jaké máte. Uvědomila jsem si, že to byla jen ztráta času, obviňovat rodiče a litovat se."

Díky, daří se mi skvěle
Poslední dobou je Drew údajně šťastnější, než kdy ve svém životě byla, a je hrdá na své úspěchy.

"Opravdu jsem z posledních let svého života nadšená," uvedla herečka v rozhovoru pro deník Daily Telegraph.

"Jsem na ta léta hrdá. Netušila jsem, že dokážu být tak disciplinovaná. Opravdu jsem těžce pracovala a zvládla jsem věci, které jsem vždycky chtěla udělat. Teď mám pocit, že se vše daří. Jen se chci ujistit, že dokážu udržet rovnováhu mezi prací a osobním životem. Je to tak, že práce je můj život, a tak se ta hranice může někdy ztrácet."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 12