Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: puggy.com

Jazyk jako Texas! Ten pejsek ho má nejdelší na světě

Dlouhá cesta mezi rekordmany...

Guinnessova kniha rekordů se dočkala nového zápisu. Přibyl do ní pes s nejdelším jazykem na světě. Pokud byste hádali na nějaké obří plemeno, vězte, že Puggy je malý, bílý pekingský palácový psík. Ale jeho jazyk měří 11,43 centimetru!

magazin.cz

Majitelkou desetiletého psíka je Becky Stanfordová z Texasu. Puggyho adoptovala ještě jako štěňátko, když ho původní majitelé odložili kvůli jeho „vadě“. Jak sama přiznává na stránkách věnovaných domácímu mazlíčkovi, byla to láska na první pohled. Také jí ho bylo velice líto, protože byl hrozně zanedbaný, ve špatném zdravotním stavu a strašlivě vychrtlý.

magazin.cz

Když jí její bratranec řekl, že pes je ztracený nebo odložený, okamžitě se rozhodla, že si jej vezme. Její manžel z toho neměl zpočátku radost, protože to znamenalo již třetího psa do rodiny. „Puggy mezi nás okamžitě zapadl. Hned se skamarádil s našimi dvěma psy, i když z něj z počátku moc nadšení nebyli. Má ohromný šarm,“ směje se paní Stanfordová.

magazin.cz

Podívejte se na video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 49