Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Charlie Sheen / foto: PRN/PR Photos

Charlieho Sheena budou hlídat izraelští vojáci

Herec Charlie Sheen (45) si najal bývalé izraelské vojáky, aby střežili jeho dům i osobu.

K rozhodnutí zřejmě přispěl incident z minulého pátku, kdy se jednomu bláznivému fanouškovi podařilo proniknout až do hercova domu.

Jistý David Pack (26) před víkendem přelezl plot a dostal se až skoro do domu.
Chtěl se prý se svým idolem jen setkat, přijel kvůli tomu až z Kansas City. Policistům, kteří ho rychle zatkli, tvrdil, že měl v úmyslu promluvit si s hercem o nápadu na novou show.

Mladý muž nebyl ozbrojen, ale Sheen na něj prý narazil, když s přáteli odpočíval u bazénu, a dost ho to rozrušilo. Proto se rozhodl svou ochranku vylepšit a najal Izraelce.

Sheen a jeho bizarní kousky v posledních týdnech plní stránky novin a zájem veřejnosti o jeho osobu je ohromný. Ztratil sice roli v show Dva a půl chlapa, ale když oznámil, že plánuje živé vystoupení v Detroitu, Michiganu a Chicagu, lístky zmizely během neuvěřitelně krátké doby.

V Detroitu zlomila ohlášená show Charlie Sheen Live rekord místního Fox Theatre, když se po všech lístcích jen zaprášilo během osmnácti minut. Podle serveru FemaleFirst má herec v úmyslu věnovat dolar z každého lístku Červenému kříži na pomoc obětem zemětřesení v Japonsku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3