Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vlasta Horváth / foto: Korzo

Vlasta Horváth má dceru Lindu, už to oslavil

Strach o manželku Markétu a prvorozenou dceru je zažehnán.

Zpěvák Vlasta Horváth (33) se stal v pondělí (14. 3.) krátce před půl jedenáctou v noci v benešovské porodnici šťastným tatínkem.

magazin.cz

Jeho malá „radůstka“ se jmenuje Linda, váží 4,6 kg a měří padesát centimetrů.
„Jsem na vrcholu blaha. Bál jsem se o obě holky a jsem nesmírně rád, že všechno dobře dopadlo. Nezlobte se, ale víc vám neřeknu, prostě nenacházím slova,“ řekl šťastný otec Korzu.

Dítě i maminka jsou pořádku, i když Linda byla docela cvalda a porod rozhodně ani pro jednoho z členů rodiny nebyl procházkou růžovou zahradou. O to víc je trojice šťastnější.

magazin.cz

„Byl jsem celou dobu se svou ženou a popravdě musím říci, že je to ten nejzásadnější, nejemotivnější okamžik mého života. Cítím velké dojetí a radost z toho, jak vše moje žena zvládla a že jsem i přes velký strach mohl být u narození naší dcery,“ vyslovil své pocity v mailu své manažerce dojatý Vlasta.

Včera si zpěvák vzal od obou svých holek odpustek, protože prostě musel jít s kamarády a bratry řádně zapařit. Jako čerstvý otec prý to ale nebude přehánět. Dnes ráno totiž opět poběží za svou rodinou.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8