Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Diana Kobzanová / foto: Korzo

Diana Kobzanová: Bez šperků mezi lidi nejdu

O bývalé Miss, v současnosti už jen příležitostné modelce, ale teď hlavně o moderátorce Dianě Kobzanové nebylo dlouho slyšet, zvláště tedy v bulváru.

Diana se v poklidu věnuje práci v rádiu, příteli – automobilovému závodníkovi Štěpánu Vojtěchovi a fence bulteriéra Mie.

Byly ale doby, kdy bylo Kobzanové všude až moc a to tak moc, že se sama dlouhonohá kráska rozhodla ubrat a stáhnout se. Přehlídky „chodí“ už jen občas, maximálně udělá výjimku a projde se po mole kvůli některé dobré známé z řad návrhářek. O korunku Miss přišla kvůli nafocení velmi odvážných fotografií pro pánský časopis a tak byla i vyřazena ze všech akcí týkajících se Miss ČR.

Její cíl je ale jasný, chce se uplatnit jako moderátorka. V současnosti pracuje v jednom rádiu, kde má pravidelný úspěšný pořad. A často také moderuje různé společenské akce.

Její poslední aktivitou se staly šperky, konkrétně internetové klenotnictví, jehož se stala tváří. Tato spolupráce se podepsala i na jejím stylu. Sama říká, že bez šperků už téměř nevychází, protože podle ní významnou měrou dotváří její outfit – ten bez šperků zkrátka nemůže být kompletní. Jaký je tedy její styl, co nosí a čím se u ní můžeme inspirovat?

magazin.cz

„Šperky dotváří osobnost jejich nositelky, proto by každý měl při jejich výběru dát na vlastní instinkt. To, co sluší kamarádce, nemusí zákonitě slušet vám,“ říká Diana, která je pověstná tím, že se nebojí být středem pozornosti a ráda si na sebe vezme i výrazné šperky.

„V poslední době jsou pro mě šperky určitě důležitější než dřív. Nejen že dotváří celkový dojem oblečení, ale také osobnost,“ popisuje dále svůj vztah ke šperkům. Každý by se proto měl zdobit přesně tak, jak se cítí. Základem je, aby se šperky s outfitem netloukly a zároveň, aby nebyly odsunuty takzvaně na vedlejší kolej.

Jednoduše, Diana se do šperků ráda „obléká“, miluje ladící šperky, které se stávají základním stavebním kamenem outfitu a zároveň tím, čím na sebe poutá pozornost.

Máte rádi šperky? Zkuste se inspirovat tipy od Diany Kobzanové a oživte svou šperkovnici. Uvidíte, že jimi doladíte celý svůj šatník.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3