Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mahulena Bočanová / foto: Korzo

Mahulena Bočanová vyměnila chlapa a změnila image

Traduje se, že když žena touží po změně v posteli, nechá si nejdříve udělat nový účes. Pánové, jejichž partnerka přijde domů od kadeřníka změněná k nepoznání, by si tedy měli dát sakra pozor.

Mahulena Bočanová se rozvádí a vypadá to, že se v jejím hledáčku objevil nový muž, nechala si totiž notně zesvětlit své havranní vlasy.

Mahulena Bočanová – 95 %
Exoticky krásná Mahulena procházela před časem osobní krizí, když řešila rozchod s manželem, se kterým má dceru Marinu. Teď to vypadá, že je již z nejhoršího venku a chytla druhý dech. S tím zřejmě souvisí i razantní změna image. Své tmavé téměř černé vlasy si nechala podstatně zesvětlit a o pár let tak omládla. Vypadá to také, že je nový objev na obzoru a tak je hned o důvod víc vypadat dobře. Ode mne má Mahulena jedničku s hvězdičkou.

magazin.cz


Marta Jandová – 75 %
Marta na pár měsíců vystřídala Mahulenu po boku jejího ex Viktora Mráze. Tento románek je ale už minulostí a podle zpěvaččiných slov, ona za rozvodem Bočanové a Mráze nebyla. Buď jak buď, bohatý podnikatel má zřejmě slabost pro brunety, před Mahulenou stála po jeho boku například zpěvačka Anna K. Marta s barvou vlasů nikdy nijak zvlášť neexperimentovala a maximálně si sem tam pohraje s účesem a to konkrétně s patkou, kterou si někdy nechá narůst, jindy zase ostříhat.

magazin.cz


Monika Bagárová – 99 %
Téměř dokonalá krása mladé zpěvačky až vyráží dech. Monika má klasické rysy, které nijak nepotlačuje. Líčí se jen lehce – řasenka pouze na řasách na horním víčku dává jejím mandlovým očím šmrnc, na tvářích má jen trošinku růžové tvářenky a na rtech matnou rtěnku. K tomu ji zdobí zdravé vlasy, které se krásně lesknou zřejmě vlivem kvalitní péče. Paráda!

magazin.cz


Olga Lounová – 65 %
Olga nedávno šokovala totální změnou barvy vlasů a opět je za tím muž. Respektive rozchod se zpěvákem Xindlem X, který ji zřejmě přiměl k tomu udělat za životem s ním tlustou čáru a změnit se k nepoznání. Olga je sice přirozená bruneta, ale světlé vlasy nosila odnepaměti a tak nějak k ní seděly. Na tmavé si v jejím případě bude muset leckdo chvíli zvykat. Řekla bych také, že ji čokoládová barva dělá starší a výrazné rysy jejího obličeje tak působí tvrdě.

magazin.cz


Libuše Vojtková – 90 %
Libušku si snad ani nelze představit jinak než jako tmavovlásku. Ona je klasická bruneta, která by ve světlých vlasech vypadala uměle. Sluší jejím hnědým očím a ladí také k tmavému hustému obočí. Chválím i do přírodních tónu laděný outfit, jenž na ní vypadá moc hezky a sluší jí.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 4