Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Annemari vítězkou proměny s Fashion Days

Nechat se profesionálně nalíčit, udělat nový účes a ještě si vybrat skvěle padnoucí značkové oblečení, a to vše pod dohledem stylistky Claudie Marčekové. Přesně tuhle možnost měla vítězka naší soutěže o proměnu s Fashion Days

magazin.cz
Annemari je hezká mladá slečna s blond vlnitými vlasy a světlou pletí. Většinou si je rovná, za námi ale dorazila přirozeně s vlnami, doprovodil ji přítel, který byl zvědavý, jak celá proměna dopadne.

Naší vítězku si jako první vzala do péče kadeřnice. Její vlnité dlouhé kadeře vyrovnala, nalakovala a vytvořila pěšinku na straně. „Délku vlasů i jejich střih má Annemari perfektní a hlavně jí skvěle sluší, není tedy vůbec potřeba použít nůžky a do vlasů jakkoliv zasahovat,“ vysvětlila kadeřnice Denisa Linhartová. Celá procedura se tak velmi zjednodušila a zrychlila.

Po kadeřnici přišla na řadu vizážistka, která Annemari nanesla lehký make up korespondující s odstínem pleti. Annemari má na nose světlé pihy, které ale nechala prosvítat, její tváři totiž dodávají rozpustilý holčičí výraz. „Celkový výraz jsme podtrhli jemně růžovou tvářenkou a modrými linkami. Annemari je přirozeně krásná mladá dívka, která nepotřebuje přehnaně silné líčení k tomu, aby vypadala skvěle,“ řekla vizážistka Kristýna Marčeková.

magazin.cz

Pod dohledem stylistky Caludie Marčekové se pak Annemari vydala na Fashion Days pop-up outlet mezi police a věšáky se spoustou oblečení předních světových značek. Spolu vybraly bílé tričko s potiskem, světlé úzké džíny, šedou kabelku a krásné stříbrné botičky na jehlovém podpatku, ze kterých byla Annemari opravdu nadšená. „Boty byly skvělou tečkou za celou proměnou. Jsou naprosto úžasné a jinde než na Fashion Days pop-up outletu bych na ně určitě nenarazila.“

magazin.cz

Fashion Days pop up outlet probíhá ve třetím patře obchodního domu Kotva od soboty 23. července až do vyprodání veškerých zásob, minimálně ale 14 dní, tedy do 4. srpna. Každý den od 9:00 do 20:00 nabídne ve třetím patře obchodního domu Kotva značky jako Diesel, Gas, Tommy Hilfiger, Calvin Klein nebo D&G za neodolatelné ceny.

Právě také dorazila čerstvá dodávka nového zboží značek Ed Hardy, Guess, Mischka a dalších! Pražané mají tak druhou možnost vyzkoušet si Fashion Days na živo. Fashion Days je nákupní klub, který jinak nabízí limitované kolekce světově známých značek exklusivně pouze svým členům.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3