Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.odditycentral.com

Valentýn po čínsku: Šaty z 9999 růží

Síla lásky se dokazuje těžko. Číňan Xiao Fan se o to pokusil a objednal své milé šaty z 9999 růží.

Ve jménu růže

Příběh těchto milenců by se hodil spíše do pohádky... Jeden mladý Číňan Xiao Fan se zamiloval do krásné Yin Mi a rozhodl se, že z ní udělá (alespoň na chvíli) princeznu. Nechal ji „ušít“ šaty z 9999 rudých růží. Toto gesto mělo jasný cíl – připravit „hojnou půdu“ pro žádost o ruku.

 

Neobvyklý zásnubní dar

Potenciální nevěsta, která je známá svým velkým zájmem o módu a všechny trendy věci, tak získala od svého snoubence opravdu neobvyklý zásnubní dar. Na šatech usilovně pracovalo několik švadlen. Zajímavé je, že celou tuto proceduru růže přečkaly bez úhony a vypadaly velice půvabně a svěže. Jak to výrobci udělali? Kdo ví. Nicméně budoucí nevěstě šaty opravdu slušely. Oblékla si je v době námluv a chytře je zkombinovala se smetanovou kožešinou, která dodala kreaci luxusnější vzhled.

 

magazin.cz

 

Takové krásné vězení

Ovšem, jak už to bývá, i u nákladnějších modelů se občas vloudí chybička – šaty byly sice krásné, ale praktiky nepoužitelné. Yin Mi v nich byla jako ve vězení. Bez asistence všudypřítomných švadlen a krejčích neudělala jediný krok.

 

Devítky jsou šťastné číslo

Její snoubenec byl ovšem štěstím bez sebe. Důvod, proč šaty byly ušity z 9999 měl své opodstatnění. Číslo devět je v čínské kultuře symbolem nekonečnosti. A tak si Xiao Fan „pojistil“ svou spokojenou budoucnost hned čtyřmi devítkami. Stejně symbolická byla i kytice, kterou pro svou dívku přichystal – svazek žlutých orchideí znamená lásku.... Není divu, že po takovém srdceryvném vyznání citu, řekla dívka na žádost o ruku své sladké „ANO“.

 

magazin.cz

 

Zpátky na místo činu
Celá romantická akce se odehrávala v jednom z čínských  zábavních parků Chime-Long Paradise. Zkrátka přesně tam, kde se dvojice před lety seznámila. Ale už tehdy Xiao Fan „nekupoval zajíce v pytli“, jeho milá je totiž korunovanou Miss Bikini roku 2009.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1