Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Pannou až do svatební noci

Slavné krásky, které čekaly na toho pravého...

Jen málokterá žena si dnes chrání panenství až do svatby. Za dob našich babiček a prababiček to však nebylo nic neobvyklého. Dříve přicházely ženy o věneček třeba až ve dvaceti letech, některé si na první sex počkaly i déle. Dnes není žádnou výjimkou, když pannou není třeba již patnáctiletá dívka. Pokud dnes žena zůstává pannou až do svatby, čeká mnohdy až do třiceti let. Ačkoli se to zdá neuvěřitelné, i v dnešní době se některé ženy chrání až pro svého manžela. Patří k nim i slavné ženy, které se za své rozhodnutí rozhodně nestydí. Naopak, jsou na to hrdé.

magazin.cz

 

Známou pannou mezi slavnými ženami je například atletka Lolo Jones ze Spojených států amerických, která má na kontě spoustu sportovních úspěchů. I přesto, že v létě oslavila již třicáté narozeniny, věneček si stále hlídá pro svého budoucího manžela. Toto rozhodnutí slavné sportovkyni ale přináší i řadu starostí. Najít si totiž ideálního partnera na celý život rozhodně není jednoduché. Muži ji přitom obdivují pro její krásu, ale i bohatství a mezi takovými není pro Lolo nikdo ten pravý. Pokud už Lolo najde partnera, který by mohl být mužem s velkým M, také není spokojena. Dotyčný se totiž vyděsí toho, že by si musel na sex počkat až do svatební noci. Podle vlastních slov atletky není dodržet rozhodnutí zůstat pannou až do svatby nic jednoduchého. Je to údajně nejtěžší věc v jejím životě. Jak sama řekla, tak náročný není ani trénink na olympiádu. I přes všechna pokušení, která kdy v životě k sexu měla, zůstala pannou až do třiceti a stále si věneček chrání pro svého budoucího manžela.

magazin.cz

 

I populární americká herečka a zpěvačka Jessica Simpson čekala na první sex až do svatby. Její panenství se také často řešilo v médiích, kde autoři článků spekulovali, zda všem hvězda jenom nevěší bulíky na nos. Zpěvačka a herečka ale dodnes tvrdí, že o panenství přišla až ve svých dvaceti dvou letech. Tolik jí totiž bylo v době, když se provdala za svého dlouholetého přítele Nicka Lacheyho. Jessica se naivně domnívala, že právě Nick je ten pravý, a že s ním zůstane po zbytek svého života. Bohužel se mýlila a manželství se v roce 2005, tedy po třech letech, rozpadlo. Nick byl tedy prvním sexuálním partnerem blonďaté krásky, rozhodně však ne tím posledním. Otázkou zůstává, zda si měla hvězda panenství střežit právě pro Nicka.

magazin.cz

 

Na toho pravého čekají kolikrát i velmi krásné ženy, třeba modelky. Jedním takový příkladem by mohla být třeba brazilská modelka Adriana Lima. Tato kráska si panenství pečlivě chránila až do svých 27 let a nenechala se o ně připravit ani od slavného amerického hráče baseballu Dereka Jetera nebo rockera Lennyho Kravitze. Milování s krásnou modelkou se dočkal až basketbalista jménem Marco Jarie, který vydržel čekat až do svatby.

 

magazin.cz

 

Slavnou pannou byla i herečka známá z oblíbeného seriálu Přátelé Lisa Kudrow. Ta své první milování zažila až ve 32 letech a došlo k němu samozřejmě až po svatbě. O věneček tak Lisu připravil bohatý francouzský obchodník Michael Stern. Na otázku, proč čekala s prvním sexem až do svatby, odpověděla herečka slovy: „Chtěla jsem, aby si mě budoucí manžel víc vážil.“ Zda se to Lise povedlo, na to bychom se museli zeptat jejího muže.

magazin.cz

 

Pannou dodnes nejspíš zůstává i pěvecký talent Susan Boyle, která se svým úžasným hlasem vyhrála soutěž ve Velké Británii. Před pár lety se před porotou této soutěže také přiznala, že ji v životě nikdo nepolíbil, natož aby někdy došlo k sexu. V té době se této skutečnosti nikdo nedivil, Susan totiž nepatřila zrovna mezi krásky. Poté si ji ale vzali do parády maskéři a kosmetičky a odstranili jí vady na kráse. Třeba se tedy Susan konečně dočká a najde muže svého života.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!