Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Bizarní službičky… za úplatu

Co si budeme povídat, zpeněžit se dá celkem cokoliv – kromě hmotných statků i různé službičky... Zaplaťte si je a užívejte si.

Trocha lidského tepla

Teplý lidský dotyk – pro někoho věc banální, leč pro jiného silně nedostatková... Pro osamělé a opuštěné je určena služba devětadvacetileté Newyorčanky Jacqueline Samuel, která si vydělává mazlením a její taxa začíná na 60 dolarech za hodinu a půl. Pokud jste právě dostali chuť se s touto půvabnou brunetkou kontaktovat, máme pro vás zásadní zprávu: veškeré sexuální aktivity jsou zakázány! Odměnou za vaše těžce vydělané dolary bude blízkost krásné slečny a sem tam nějaký něžný dotyk… Jo, a kdybyste náhodou přece jenom chtěli nasadit trochu vtíravější tón, salón The Snuggery, který krásné Jacqueline s úspěchem provozuje, se nachází v bytě, kde se poflakuje spousta Jacquelininých kámošů. Takže, ten kdo má nenechavé ruce, bude donucen je hodně rychle zklidnit, jinak bude zle...

 

Facky jako vyprošťovák ze závislosti

Chlapík jménem Maneesh Sethi má v poslední době problémy s koncentrací. Může za to jeho neřest – čtení internetových zpráv – která ho odvádí od práce, takže jeho produktivita rapidně klesla. Aby se vyhnul propuštění, rozhodl se, že si najme člověka, který ho v momentě, když opět zabrousí do virtuálních výšin, pěkně profackuje. Pravda, řešení kapku kruté, nicméně účinné. Sethi se díky tomuto opatření ve svém zaměstnání zlepšil, takže peníze investovaného do fackování sebe sama se mu určitě vrátily.

magazin.cz

 

Čištění uší je lepší než masáž

O Japoncích se říká, že mají specifický vkus, zvyky i názory. Pokud se ale Japonce zeptáte, co mu evokuje dětství, určitě jedna z věcí, kterou řekne, je čištění uší. A právě spousta lidí tuto hygienickou proceduru kvůli vzpomínce na dobu mládí, cíleně vyhledává. Ale pozor – nejde o to, nechat si ušní kanálky dokonale vypulírovat, ale pořádně se zrelaxovat! Japonské „čističky uší“ ovládají techniku „mimikaki“, která z uší odstraní pouze určité množství mazu, zbytek „ušní špíny“ ve sluchových útrobách zůstává, protože má svou bezpečností funkci (slouží jako zvlhčovač kanálků a zároveň jako „špunt“, který ucho chrání před infekcí). Teď ale všem specializovaným salónům na čištění uší trochu zatrnulo – místní vláda totiž klasifikovala tuto proceduru jako zdravotní, takže všichni, kdo ji vykonávají, musí mít na to certifikát. Naštěstí však existují týdenní kurzy, kde se mladé Japonky bez problémů stanou specialistkami v této profesi.

magazin.cz

 

Potěcha pro oči – nahý úklid!

Jak spojit příjemné s užitečným? Třeba si objednat takzvaný „nahý úklid“. Najmete si člověka, který vám za pár stovek vygruntuje byt. A co víc – váš uklízeč či uklízečka se budou pulírování bytu oddávat ve spodním prádle nebo v „rouše Adamově či Evině“. Cena je různá, záleží, na koho natrefíte, ale většinou se pohybuje kolem 1000 na hodinu a 1600 Kč za dvě hodiny. K mání jsou jak uklízeči, tak i uklízečky.

magazin.cz

 

Ochutnejte poslední jídlo umírajícího

Co si budeme povídat, lidé chtějí senzace. Na této potřebě vystavěla svou existenci kanadská služba s názvem Last Meals Delivery Service (poslední donáška jídla). Vtip know-how společnosti spočívá v tom, že si lidé předplatí jídlo v hodnotě dvaceti dolarů, ale vlastně do poslední chvíle vůbec netuší, co se jim objeví na talíři. Porci určí na smrt odsouzený vězeň, který si ve věznici objedná poslední večeři. Aby bylo překvapení obzvláště pikantní, dostane objednávající kromě jídla i DVD, na kterém je videozáznam vězně (s papírovou maskou na obličeji) a jeho poslední objednávky.

magazin.cz

 

Portrét vytvořený z popela zesnulého

Zemřel vám někdo hodně drahý? Neschovávejte jeho popel v urně, ale nechte milovaného opět „ožít“. Tedy, alespoň na malířském plátně... Portréty zesnulých, které jsou malovány směsicí jejich popela a malířských barev, patří mezi oblíbené „živé vzpomínky“ mnoha Američanů. Takový obraz může být i děděn z generace na generaci a vaši potomci budou mít jasnou představu, jak jejich předkové vlastně vypadali. Stejně tak jako milovaného člověka můžete nechat zvěčnit i zvířecího miláčka.

magazin.cz

 

Specialisté na čištění ptačího trusu

Holoubci jsou ptáci roztomilí, ovšem jen do té doby, než si z vašeho auta, domu či balkónu udělají soukromý záchod. V anglosaském světě existuje speciální firma Professional Bird Shit Removal, která se zabývá odstraňováním tohoto trusu. Používá speciální chemikálie, které vydrhnou nežádoucí „holubí suvenýr“ z čehokoliv tak, aby po něm nezbyla ani stopa. U nás toto umění ovládají třeba Hygienické služby.

magazin.cz

 

Najměte si člověka, který za vás vystojí frontu

Čekání je pěkná otrava, zvlášť když musíte dlouhé hodiny zírat na záda člověka v pomalu se vlekoucí frontě na cokoliv. Ve Washingtonu však existuje firma, která nabízí svým klientům, že za ně dlouhé fronty vystojí... Můžete se těšit, až se sejdete s profesionálním čekatelem, který za vás vše nepříjemné vyřídí. Taxa? Třicet šest dolarů za hodinu, přičemž minimální objednávka na čekání ve frontě musí být alespoň na dvě hodiny.

magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!