Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Petra Němcová / foto: Korzo

Sexy Petra Němcová: Vím, na co muži myslí

Okouzlující česká topmodelka Petra Němcová nezahálí a nafotila sérii sexy propagačních fotografií pro výrobce spodního prádla La Senza.

magazin.cz
„Focení prádla miluji. Cítím se při ní velmi sexy, velmi dobře,“ svěřila se před časem modelka deníku The Sun. A užila si bezesporu i tohle fotografování, při kterém pózovala v romantických i velmi vyzývavých modelech značky.

 

„Některé jsou sexy, některé dívčí, jiné pohodlné, ale všechny jsou skvělé. Já se nejlépe cítila v černé push-up podprsence,“ uvedla Němcová a dodala: „Když si na sebe obléknete něco takového, tak se každá žena cítí jako neodolatelná dračice. Je přece jasné, na co muži myslí, když tohle vidí.“

 

Série fotek má posloužit firmě k lepšímu prodeji prádla především během valentýnské nákupní horečky a není sporu o tom, že s Petrou Němcovou v zádech a hlavně ve slušivém prádle se jí to také povede.  

 
Začátek před 12 lety

magazin.cz
Nyní osmadvacetiletá Petra začala s modelingem před dvanácti lety a za tu dobu toho stihla už hodně. Fotila například pro módní bibli Vogue, byla také tváří titulní stránky populárního magazínu Sports Illustrated.

 

Vedle toho ale zažila i černé chvilky. V Česku mnozí lidé její jméno zaslechli prvně až ve spojení s katastrofickou vlnou tsunami v Thajsku v prosinci roku 2004, kde řadu hodin bojovala o holý život.


Zahynul tam tehdy její přítel Simon Atlee, britský fotograf. Petra později krátce žila se zpěvákem Jamesem Bluntem, bulvár ji často spojoval třeba i s hercem Brucem Willisem.

 

Po tragédii v Thajsku založila a provozuje nadaci Happy Hearts (Šťastná srdce), která pomáhá dětem postiženým právě tsunami.

Líbí se vám Petra Němcová?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 259