Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Co o vás vypovídá barva laku na nehty

Snad každá žena dbá na dobrý vzhled svých rukou. K tomu patří také péče o nehty. Upravené nehty s vkusným lakem na nehty polichotí jistě každé ženě.

Barvu laku na nehty volí ženy třeba podle své momentální nálady, nebo ho ladí k barvě svého oblečení. Snad každá žena má svou oblíbenou barvu laku na nehty. Víte ale, dámy, že barva laku na nehty o vás může mnohé prozradit? Odborníci z vašich nehtů dokáží vyčíst vaši povahu nebo vlastnosti.

Lakujete si nehty načerveno? Červená barva je podle odborníků nejsvůdnější barvou ze všech. Červený lak na nehty prý používají hlavně zralejší ženy, než mladé dívky. Zralejší ženy s červeně nalakovanými nehty si jsou naplno vědomy své přitažlivosti. Podle odborníků na kosmetiku se také ženy používáním červeného laku na nehty vrací ke staré tradiční kosmetice, kdy nebyly dostupné jiné barvy laků na nehty než červená.

magazin.cz

 

Vínový a tmavě červený lak na vašich nehtech o vás vypovídá, že jste velmi tajemná osoba. Zároveň jste však žena se smyslem pro eleganci, která dokáže být také sexy. Tyto barvy také o ženách prozrazují, že si velmi zakládají na svém postavení ve společnosti. Milovnice vínové barvy laku na nehty jsou také ženy vzdělané.

Oblíbily jste si modrý lak na nehty? Takto barvené nehty má jenom málo žen. Kdo má modré nehty, ten se prý snaží vybočit z davu, snaží se být originální a chce být něčím výjimečný. V životě pak takový člověk rád experimentuje. Téměř od ničeho ho neodradíte ani ho nezastrašíte.

Laky stříbrného a jiného kovového odstínu na nás působí tak trochu chladně. Stejně chladným dojmem na vás mohou působit i ženy, které si tyto odstíny barev na nehty oblíbily. Ženy s takovými nehty jsou většinou velmi uzavřené do sebe. Kosmetičky a módní stylisté doporučují laky kovového odstínu volit pro formální akce, kde sice ukazujeme svou image, ale zároveň nechceme, aby druzí příliš viděli do našeho nitra.

Zlatý lak na nehty se ve světě módy střídavě objevuje a střídavě z ní zase mizí. V posledních letech je však zlatý lak v módě. Zlatě si nehty lakují hlavně sebevědomé ženy, které se chtějí vyšplhat na první příčky společenského žebříčku.

magazin.cz

 

Zeleným lakem si nehty lakuje málokdo. Zelenou barvu pro své nehty volí silná a dynamická žena. Odborníci však před touto barvou varují. Pro nehty byste totiž neměly volit příliš křiklavý odstín.

Praktické ženy si nehty lakují bezbarvým lakem. Takové ženy nemají v životě rády žádné změny, jsou stálé. Nijak také nevystupují z davu, nejsou originální. V životě je pro ně nejdůležitější jistota a zázemí.

Oblíbeným lakem na nehty je ten růžový, a to ve všech odstínech. Růžový lak na nehtech ukazuje na ženskost osobnosti, která si ho oblíbila. Ženy s růžovým lakem na nehtech milují svou ženskou roli ve společnosti a jsou pyšné na to, že jsou ženami. Také milují romantické chvilky a kolem sebe šíří něhu a lásku.

Žluté a oranžové laky na nehty patří k těm nejvýraznějším. Žlutými a oranžovými nehty na sebe ženy upozorní okolí. Takové barvy nehtů volí ženy sršící optimismem, extrovertní a živelné. Také vyzařují radost a užívají si život naplno.

Fialový lak nosí na svých nehtech podle odborníků kreativní ženy. Fialová barva je spojení dynamické červené a chladné modré barvy. Milovnice fialové barvy jdou vždy svou cestou a nedělají také nic jednoduše. Na problémy se vždy dívají z několika pohledů.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!