Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Znamení horoskopu prozradí, co vám sluší

Dámy, nenašly jste ještě módní styl, který vám sluší a zároveň se cítíte dobře? Nevíte jistě, které barvy vám lichotí? Nezoufejte, vodítkem vám může být znamení horoskopu.

Beran

Toto znamení se vyznačuje spontánností a sebevědomím. Ženám narozeným ve znamení Berana sluší výrazné odstíny růžové, žluté či modré. Dobrou volbou je pro ně oblečení se vzory a jakékoli sukně. V nich se pak ženy cítí i dobře.

 

Býk

Býci si umí užít život naplno. Co se týče módy, nepotrpí si na výstřednost. Spíše preferují komfort a eleganci. Ideální jsou pro ně přírodní barvy, tedy např. béžová, hnědá či cihlová. Základním kouskem jejich šatníku by měl být top, který se dá kombinovat s kalhotami, sukní i šortkami.

 

Blíženci

Ženy narozené v tomto znamení jsou společenské a komunikativní osoby. Nepotrpí si na žádné módní výstřelky, raději mají věci klasické. Lichotí jim jednoduché střihy, boty na podpatku a metalické barvy. Do šatníku by měly zařadit i kousky z kůže.

magazin.cz

 

Rak

Rak, to je znamení citlivé s citem pro romantiku. To se projevuje i v jejich stylu oblékání. Sluší jim krajka a pastelové barvy. Správnou volbou je pro ženy narozené v tomto znamení pouzdrová sukně.

 

Lev

Lvi jsou sebevědomí. Ženy narozené ve znamení Lva si nejraději oblékají šaty. Nemají rády extravagantní modely, v jejich vkusu se odráží rafinovanost a elegance. Sluší jim černá a tmavě modrá barva. Lvi nedají dopustit na detaily, což se projeví i v jejich stylu oblékání.

 

Panna

Pro Panny platí, že jsou velmi náročné. A to i ve výběru oblečení. Ideální jsou pro ně metalické barvy nebo zvířecí vzory. Rády nosí šperky, nejčastěji masivní. Panny nic nezkazí klasickou černobílou kombinací.

magazin.cz

 

Váhy

Váhy jsou upřímné a společenské. V módě dávají přednost jednoduchosti. V jejich šatníku tedy určitě nechabí klasika v podobě černých kalhot, saka a pohodlná obuv.

 

Štír

Toto znamení zvěrokruhu je odvážné a velmi vášnivé. Sluší jim kožené bundy, zvířecí vzory a krátké sukně.

 

Střelec

Střelci jsou rození optimisté. Sami se však domnívají, že jim toho moc nesluší. Mnohdy konzervativně volí pudrové a tělové odstíny, ale hlavně černou barvu. Jejich vášní jsou kabelky.

 

Kozoroh

Pro ženy narozené ve znamení Kozoroha je typická jejich cílevědomost. Jsou také ambiciózní se smyslem pro detail. Jejich módní styl je takřka výhradně elegantní. Lichotí jim pouzdrové šaty, dobře padnoucí lodičky a decentně volené šperky. Ideální barvou je smaragdově zelená.

magazin.cz

 

Vodnář

Vodnář je rád středem pozornosti a vynalézavý. Třpytivé detaily v kombinaci s černou barvou, to je to pravé pro ženy narozené v tomto znamení. Typická je pro ně slabost pro kabelky, hlavně elegantní psaníčka, kterých mají celou sbírku.

 

Ryby

Ženy Ryby jsou kreativní romantičky. Mají rády bílou a krémovou barvu, libují si v nejrůznějších doplňcích. Jejich slabostí jsou opasky, šperky a boty.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!