Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
ilustračni foto_lyzovani_217200307.jpg / foto: shutterstock

Zimní radovánky v posledním modelu!

Velká část z nás již s napětím a očekáváním sleduje předpovědi meteorologů a od Ježíška si přeje pořádnou sněhovou peřinu. Ideálně nejen na horách – i do práce se dá jezdit na lyžích.

Výrazným oblečením k nepřehlédnutelnosti

Barevnost vašich svršků je na svahu jak módním, tak i bezpečnostním prvkem. Obecně platí pravidlo – čím viditelnější, tím lepší. Velké množství firem dodávající outdoorové oblečení své zboží doplňuje o reflexní prvky, díky nimž jsou lyžařské bundy vhodné i na lyžování mimo klasické sjezdovky. Viditelnost na sjezdovce je nepřekonatelná a nemusíte se tedy bát, že v bíle bundě splynete s okolím.

Každý výrobce vylepšuje zboží ke spokojenosti lyžaře. A v letošních modelech se jedná o zlepšováky opravdu povedené. Kromě reflexních a neonových prvků najdeme i funkční vylepšení – například u společnosti Voormi, která představuje látku fakticky protkanou voděodolností. Již žádné lepení voděodolné vrstvy.

  

Návrat ke kořenům?

Lyžařský design upustil i v letošním roce od experimentů a převládají lyže se šířkou 104 – 114 milimetrů. Lyže Atomic přinášejí právě klasickou šířku s pravidelným bočním zakřivením, nevýraznou špičkou a plochým zakončením.

Příjemným překvapením je rozmáhající se zastoupení potřebné výbavy upravené speciálně pro ženy s ohledem na specifické požadavky způsobené stavbou těla, která je jiná než u mužů. Dámy tedy naleznou spolehlivé vybavení uzpůsobené jejich požadavkům i na lyžování mimo sjezdařské tratě.

Lyže můžete zakoupit ve skutečně širokém cenovém rozpětí. Nemusíte se tedy bát finanční nedostupnosti, kvalitu poskytují i levné lyže, které jsou vhodné nejen pro začínající lyžaře.

Zimní radovánky v posledním modelu!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!