Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
jemné tyrkysové trenýrky dámské / foto: https://www.elka-underwear.cz

Ženský sexy symbol v trenkách

Babička by hartusila: „Co je to za dobu? Holka a trenýrky? Kam to lidstvo spěje?“ Ale já říkám: stop předsudkům a mýtům, žena je svobodný tvor a když zjistí, že jí něco sluší, nejede přes to vlak!

Je na zvážení každého, čím oživí svůj šuplík se spodním prádlem. Důležitá je kvalita, pohodlí a pro spoustu z nás styl, který nás odliší od okolí. Přesně takové požadavky si vzala na mušku společnost El.Ka Underwear a svého úkolu se chopila vskutku zodpovědně. E-shop s nadsázkou a vtipem představuje nejnovější kolekce této značky spodního prádla.

Prádlo, které si zamilujete

Žádná Asie a jen ty nejfajnovější materiály! To je krédo, kterého se výrobce drží, a ví proč. Pro trenýrky, které dýchají, nezařezávají se a skvěle padnou, se budete vracet tak často, dokud nebudete mít od všech barev a vzorů jedny. Jejich nápaditost totiž ohromí a nakazí i vaše kamarádky a z nákupu tohoto – s klidem si troufnu říci, že módního doplňku – se stane koníček.

Zvažte sama, jestli dámské trenky na spaní není škoda schovávat pod peřinou. Šup s nimi na veřejnost! Je jedno, zda si vyrazíte na letní grilovačku nebo strávíte večer s partou stejně naladěných přátel u horké čokolády, vždy budete cool a v pohodlí díky skvělému střihu navrženému přímo pro ženy.

Když je máš, tak je ukaž!

Jestli nevěříte, že se už stovky žen a slečen svými super úlovky chlubí, přesvědčte se na Instagramu. Slogan společnosti doslova vybízí spokojené zákaznice k módním přehlídkám. Pro legraci i inspiraci a nebo vyhecování váhavých střelců, mezi které vy jistě dlouho patřit nebudete, protože jakmile jedny dámské trenky vyzkoušíte, budete chtít zazářit v dalších a dalších. Fantazii se meze nekladou. Najděte si každá svůj jedinečný způsob jak v tomto prádle oslnit a nenechávejte si to pro sebe. Každá perla je přeci nejkrásnější, až když se vyndá ze skořápky!

K tomuto článku není otevřena diskuze