Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
kožené peneženky / foto: shutterstock

Jak a kde vybírat koženou peněženku

I když se v dnešní době teoreticky můžeme obejít pouze s pár doklady totožnosti a kreditní kartou, stále potřebujeme místo, kde budeme mít tyto věci uložené a v pořádku na jednom místě.

Kožená pouzdra jsou skvělou volbou, jak získat očekávanou funkci a zároveň dosáhnout výborného designového výsledku. Stačí si jenom vybrat to, co sedí vašemu vkusu. A kde takové kousky najdete? 

Dámské i pánské kožené peněženky

Výběr v kamenných obchodech se někomu může zdát malý a hlavně je zde ten problém, že musíte projít víc obchodů, než najdete to pravé. Při nakupování v internetovém obchodě s koženými peněženkami www.penezenky-ahal.cz nemusíte nikam chodit a stejně si užijete bohatý sortiment. Pánská kožená peněženka může mít mnoho velikosti a různých variant, s čímž počítají i v nabídce výrobků. Nebojte se strávit pár chvil při výběru té vhodné peněženky, která vám vydrží pár let. 

Požadovaný počet kapes a velikost

Každá dámská kožená peněženka slouží nejen pro ukládání dokladů a peněz, ale i jako módní doplněk. Hlavními faktory výběru je tedy požadovaná velikost a dostatečný počet kapes. U některých peněženek mohou zcela chybět uzavíratelné přihrádky na drobné, což může být problém. Pro snadnou manipulaci a přenášení v kabelkách a po kapsách se seznamte i s tím, jakou bude mít peněženka velikost a jestli to bude pro vás to pravé. 

Kam dát doklady a karty? 

Pouzdro na doklady se hodí na cestování, ale i pro chvíle, kdy nechcete mít všechno na jednom místě. Opět si můžete vybrat z širokého spektra různých barev, vzorů, velikostí a typů. To stejné platí i pro pouzdro na karty, což ocení hlavně ti, kdo mají více kreditních a debetních karet. Klidně se může stát i to, že si bohatě vystačíte s jedním pouzdrem na karty, druhým na doklady a nebudete potřebovat celou velkou peněženku.

K tomuto článku není otevřena diskuze