Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Proč si celebrity pořizují silikony?

V poslední době se doslova roztrhl pytel s plastickými operacemi, které podstupují známé krásky. Hitem číslo jedna je samozřejmě plastika prsou, respektive jejich zvětšení.

magazin.cz
K operacím tohoto typu se uchylují většinou modelky, kterým módní diktát přikazuje být štíhlé, což sebou někdy nese i ztrátu ženských křivek. A tak si krásky pomáhají silikonem.

Prsa po tátovi

Modelky do tohoto typu operace většinou jdou, jelikož doufají, že poté, co se nechají v oblasti hrudníku přifouknout, jim rázem přistanou na stole hromady nabídek na lukrativní práci. „Prsa jsem si nechala zvětšit kvůli sobě, ale hlavně také kvůli modelingu,“ přiznala Lucie Hadašová. Česká Miss 2007 prý dostala do vínku prsa po tatínkovi, a tak se rozhodla, že si pomůže na plastické klinice. Stejný problém řešila i svého času zpěvačka Dara Rolins, která prý také zdědila velikost prsou po tatínkovi, a proto si je nechala zvětšit pomocí silikonových implantátů.

magazin.cz
Mezi prvními takto upravenými modelkami byly Diana Kobzanová a Kateřina Průšová. Holky jsou kamarádky, a tak šly na zákrok společně. Diana poslechla rady odborníků a nechala si voperovat jen implantáty velikosti dvě. „Jsem sportovní typ a větší prsa by na mně vypadala vulgárně.“ Zato Kateřina Průšová toužila stát se sexbombou a nechala si vytvořit plné trojky. Katka je vůbec fanynkou zkrášlování pomocí plastik, a tak si nechala také upravit křivý nos a odsát tuk z kolenou.

Léčba mindráků

V poslední době zákrok podstoupila například modelka a Trosečnice Hana Mašlíková, která po balónech vždy toužila, ale její partneři jí to nechtěli dovolit. Jakmile se ocitla bez přítele a v kasičce měla našetřeno dostatečné množství peněz, pelášila za chirurgem a už je také pyšnou majitelkou velkých ňader.

magazin.cz
Další, která neodolala, byla playmate Vlaďka Erbová, jež po těhotenství a kojení přišla o svá krásná prsa, kterými se pochlubila čtenářům časopisu Playboy. „Prsa jsem měla hrozně svěšená a trpěla jsem šílenými mindráky. Teď jsem spokojená,“ prozradila.

Plastice neodolala ani bývalá Miss Petra Minářová, která ale byla opatrná a nechala si místo doporučovaných trojek voperovat jen dvojky a teď lituje. „Říkám si, že jsem měla jít do větších. Po tom všem, co jsem musela protrpět, je to škoda. Do větších půjdu možná po dětech,“ svěřila se.    

A teď si to shrňme. Medicína jde dále dopředu. Pokud má člověk mindrák, který jde řešit, ať ho řeší. Otázkou ale je, jestli občas nejde spíš o marnivost než palčivý problém s tělesným nedostatkem. Ale hlavně, že jsou děvčata spokojená, že?

Šli byste do plastické operace i vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 143