Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jewelery, handbags, fashion accessories / foto: shutterstock

Nebojte se experimentovat s módními doplňky

Už více než půl hodiny vám trvalo vybrat si ten správný outfit na příležitost, kam se chystáte. Jednou je to do práce, potom do divadla nebo na večerní párty. A když už si konečně vyberete, stojíte před další otázkou.

Jaké si vybrat módní doplňky? Nenechte se odradit a nesahejte opět k nudným a fádním černým kabelkám či nevýrazným šperkům. Buďte okouzlující, protože módní trendy nahrávají odvážným.

Výrazné barvy podtrhnou sexappeal

Jestli se chcete ukázat společnosti, a nemusí to být jen cizí lidé, ale vaše kamarádky anebo kolegyně, dejte si záležet na výběru kabelky. V poslední době nejvíce frčí zaoblené tvary. Samozřejmě klasikou nic nezkazíte, i když velké obrovské kancelářské černé tašky radši nechte večer doma spát. Jestliže už ovšem potřebujete větší tašku na dokumenty či oběd do práce, zvolte takovou, která má na sobě nápaditý přívěšek popřípadě šátek. Chcete vystoupit z davu, ale musíte nosit kostýmky či uniformy? Vezměte si takovou kabelku, která bude v kontrastu s vaším oblečením. Eventuálně se naopak nebojte sladit ozdobu na kabelce s vašimi botami nebo šperky. Kabelky mají být hlavně praktické, což v dnešní době obrovských peněženek moc nejde. A dáma musí být připravená na všechno, takže velké tašky jsou správnou volbou. Nicméně až půjdete večer na párty, uleví se vám, když s sebou ponesete menší „zavazadlo“. Jen si dávejte pozor, abyste se vám povedlo všechny věci přendat z jedné kabelky do druhé.

Dodejte třpyt vašim očím

Po kabelce pak přichází další otázka, jaké si vzít šperky. I tady nebuďte fádní. Velkým pírkovým náušnicím už dávno odzvonilo. Teď se ale můžete ozdobit dlouhými visacími náhrdelníky. Tady se meze nekladou a nešlápnete vedle, pokud sáhnete i po něčem retro či vintage. Nebojte se větších rozměrů, šperk má být vidět. Jestliže chcete sehnat něco opravdu stylového, ať už ozdoby nebo kabelky, najdete to na eshopu Senorita Store.

K tomuto článku není otevřena diskuze