Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
peneženky ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Nová kolekce pánských a dámských peněženek Peterson zaujme mladé a nekonvenční lidi

Nošení peněženek je stále více módní záležitostí. Dříve šlo takřka výhradně o praktický doplněk, bez něhož jsme si nedovedli představit život.

Kdo by také chtěl nosit peníze a doklady neustále jen tak po kapsách, odkud mohou snadno vypadnout? Jenže doba pokročila, dokladů ubylo, peníze nahradily bankovní karty. Peněženky se tak staly skoro zbytečnou zátěží. Naštěstí na to zareagovali designéři a vrhli se na nové kolekce, které z obyčejného doplňku dělají něco víc.

Konec nudy

Perfektně to dokazují peněženky značky Peterson, které u nás zakoupíte například v internetovém obchodě penezenky-ahal.cz. Jedná se o produkty, které navrhli mladí návrháři. Kladli přitom důraz nejen na funkčnost, ale především na design, který může být pro mnohé až lehce extravagantní. To je ale jedním z důvodů, proč si poměrně rychle získávají svoji popularitu.

I praktický doplněk může být moderní a elegantní

Kožené peněženky Peterson jsou ideálním módním a zároveň praktickým doplňkem pro ty z vás, kteří nemají v oblibě stereotyp a chtějí se od ostatních trochu odlišovat. Jednotlivé produkty jsou vyrobené z vysoce kvalitní kůže, díky čemuž nejen výborně vypadají, ale zároveň u nich máte jistotu, že peněženky vydrží po mnoho let bez viditelného opotřebení.
Netradiční tvary jsou hlavním krédem značky Peterson.

Kupříkladu pánské kožené peněženky této značky se prodávají v obalu ve tvaru neobvyklé plechové krabičky, dámské varianty jsou pro změnu zabaleny v pevné papírové krabičce, na níž je potisk loga výrobce. Peněženky tak působí luxusním dojmem, přesto u nich nechybí klasické přihrádky, mincovník a další prvky, na něž jste zvyklí u běžných, byť fádních produktů.

S peněženkou Peterson budete mít všechny doklady a peníze vždy pohromadě. Zároveň se odlišíte od svých vrstevníků, kteří dávají přednost spíše nudným sériovým výrobkům, na něž narazíte na každém rohu, v každém obchodě.

K tomuto článku není otevřena diskuze