Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Boty na platformě / foto: shutterstock

Boty vás odhalí

Říká se, že šaty dělají člověka. To samé platí i o obuvi. Boty na svého majitele dokáží mnohé prozradit – třeba jeho povahu nebo vlastnosti. Co o vás tedy vypovídají vaše oblíbené boty?

Sportovní obuv

Sportovní boty prý obouvají jedinci emocionálně stabilní, kteří nemají sklony k úzkostem a závislostem. Sportovní kotníkovou obuv pak nosí zpravidla introverti, kteří jsou spolehliví, milí a svědomití. Kdo si zamiloval sportovní obuv, potrpí si v životě na pohodlí a praktičnost.

Lakýrky 

Ať už jste muž nebo žena, ale nedáte dopustit na lakýrky, libujete si pravděpodobně v luxusu a nejnovější módě. V životě musíte mít ve všem pořádek, okolí vás mnohdy považuje za puntičkáře. Se svými botami pak ladíte i oblečení.

Tenisky

Nosíte většinou tenisky? Máte tedy rádi pohodlí, jste pohodoví a v kolektivu oblíbení. Také se nebojíte být sami sebou a většinou vás nic nerozhodí. Milovníci tenisek mají zpravidla smysl pro humor.

Vysoké kozačky

Vysoké kozačky obouvají často ženy, které nejsou s něčím v životě zrovna spokojené. Z tohoto důvodu vlastně podstatnou část nohou ukrývají do bot. Ovšem zároveň se jedná o ženy praktické a cílevědomé.

Vysoké podpatky

Boty na vysokých podpatcích obouvají ženy, které chtějí mít nad vším dohled, chtějí být nad věcí. Nenechávají se něčím nebo někým svazovat a chtějí si život naplno užít. Proto se věnují mnoha zajímavým aktivitám a vyhledávají dobrodružství.

Lodičky

Milovnice lodiček na spíše nízkých podpatcích netrpí nedostatkem sebevědomí. Dokáží okolí okouzlit, jsou společenské, a proto mají zpravidla bezproblémové přátelské i partnerské vztahy. Rozhodně se nestydí za svou ženskost a neschovávají ji, spíše naopak. V soukromí si pak potrpí na pohodlí.

Balerínky

Tuto obuv nosí dámy na pohled roztomilé a nevinné. Ovšem zdání klame. Milovnice balerínek jsou pravým opakem! V životě vyhledávají praktičnost, pohodlnost a minimalismus. Nebojí se říct svůj názor, ale nemají problém se něčemu přizpůsobit.

 

Boty vás odhalí

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!