Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
parfemy ilustracni obrazek / foto: shutterstock

Nejprodávanější dámské parfémy v roce 2017

Téměř každý kdo vychází ven do společnosti zapřemýšlí, jestli nezapomněl na svou oblíbenou vůni a zmocní se ho byť krátkodobá nespokojenost a neklid, který nastává z nejistoty jak "voní".

Výzkumy jasně potvrzují, že fyzická přitažlivost nastává zejména na základě pachu.

Pokud jde o nejprodávanější dámské parfémy, tak je to zjednodušeně vše o "šťávě". V tomto oboru, nejde jen tak přeměnit citrony na limonádu bez ohledu na to, co bylo vynaloženo na obal, marketing a podpůrnou reklamu. Špičková vůně si musí nést "svůj názor" či "příběh". Její receptura musí být uvěřitelná a pravdivá. Je to jako s dobrým jídlem - pokud zachutná, tak se k němu budete vracet znovu a znovu. Pokud se k vůni chcete vrátit a cítit ji znovu a zase, tak právě tahle zasáhla Vaše nervy.

To ostatně vysvětluje, proč rychle mizí z předních pozic regálů celé řady nejlepších nově představených parfémů. Jen ty nejlepší vůně si drží své pozice dlouhodobě. Uvedené dámské parfémy roku 2017 si můžete nakoupit v klidu domova v parfumerii www.clinia.cz, Facebook @clinia.cz.

Jaké jsou tedy nejprodávanější dámské parfémy roku 2016/2017?

1. Chanel Coco Mademoiselle

Chanel stále dominuje. Coco Mademoiselle, vůně představená již v roce 2001 si udržela nejvyšší pozici po dlouhé období. Jistě, reklama může povědomí o značce vždy pomoci, ale v odstupu času je to nakonec vždy o samotné vůni. Tato vůně má v sobě úspěch mladé Coco Chanel a je zaměřena na mladší příznivce značky Chanel. Parfémovaná voda, která je od roku 2001 stále řazena na vrchol, nyní i za podpory tváře Keiry Knightley. Tato vůně je štěstím pro svou značku.

 

 

 

 

 

 

 

2. Chanel Chance Eau Tendre

Chance znamená ve francouzštině štěstí a tato vůně také jasně prokázala štěstí pro značku Chanel. Chanel Chance Eau Tendre je toaletní voda, která je plněna do kruhového flakonu, což mělo symbolizovat "kolo náhody" a z vůně se stal parfémový bestseller.

 

 

 

3. Dolce & Gabbana Light Blue

Popisovaná také jako "Itálie v láhvi". Vůně, která obsahuje citron, granátové jablko, jasmín, růži, bambus, cedrové dřevo, jantar a pižmo. Dolce & Gabbana Light Blue je dokonalá lehká ovocná květinová vůně, ideální pro teplé počasí.

 

 

 

4. Lancome La Vie est Belle

La Vie est Belle je francouzský výraz, který znamená život je krásný a to s tváří Julie Roberts jako skvěle vybrané představitelky. Lancome La Vie est Belle je unikátní parfémovaná voda pro ženy s tóny kosatce a pačuli. Senzační překvapení od značky, která je proslavená špičkovými kosmetickými přípravky k péči o pleť.

 

 

5. Viktor & Rolf Flowerbomb

Módní podnikání značky může přinést i něco mimořádného. Viktor & Rolf Flowerbomb květinová bomba, vznikla zde parfémovaná voda, která je stále na vzestupu. Flowerbomb je květinová vůně s tóny pačuli, frézie, růže a orchideje. Vůně, která se již dnes řadí mezi jedny z nejlepších parfémů pro ženy.

 

 

 

6. Christian Dior J´adore

To nejlepší od Christiana Diora. Zatímco růže a jasmín by mohly znamenat, že Christian Dior J´adore je spíše jarní a letní vůně, tak opak je pravdou. Tato parfémovaná voda je celoroční bestseller, který se hodí i na skutečně mimořádné akce.

 

 

 

7. Philosophy Amazing Grace Fragrance

Philosophy Amazing Grace Fragrance je noblesní toaletní voda od Philosophy. Čistá, klasická a podmanivá ženská vůně. Ideální vůně k obdarování uznávané ženy.

 

 

 

8. Chanel N°5

Toto je kultovní záležitost značky Chanel. Nesmrtelný parfém Chanel N°5, který se zrodil již v roce 1920, a který známe i od slavné Marylin Monroe. Vůně, která je mnohem složitější než nyní vítězící Coco Mademoiselle. Parfémový top bestseller, který se bez obměn původní receptury skvěle prodává i dnes.

 

 

 

9. Yves Saint Laurent Black Opium

Něco úžasného od YSL. Black Opium je mimořádně sexy ženská vůně, která kombinuje květinové tóny s černou kávou a vanilkou. Parfémovaná voda, která udělá každou ženu žádoucí.

 

 

 

 

10. Thierry Mugler Angel

Andělská parfémovaná voda od Thierry Muglera. Thierry Mugler Angelje první vůně, která spustila novou parfémovou kategorii tzv. orientálních gurmánských parfémů. Kořeněná vůně, díky které Vás nikdo nepřehlédne se dodává v nádherném doplnitelném flakonu.

K tomuto článku není otevřena diskuze