Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pánské holičství / foto: shutterstock

Zarostlého barbara změní barber shopy v sexy chlapa!

O českých mužích se říká, že o sebe příliš nedbají, nemají tendence dbát o svůj vzhled a sledovat módní novinky.

Doba se však mění a naštěstí už i naši pánové začínají přemýšlet o svém zevnějšku a přizpůsobují se nejnovějším trendům. Díky tomu u nás začínají vznikat i specializované salóny pro pány, které nabízí své služby všem, kteří jdou s dobou a přejí si vypadat vždy upraveně, originálně a zajímavě. 

Jaké služby mohou pánové očekávat?

Profesionální přístup s odborným poradenstvím v příjemném a stylovém prostředí - tak by to mělo vypadat v dokonalém pánském holičství, nebo chcete-li barber shopu. Po úvodní konzultaci, kdy si dotyčný zvolí střih vlasů a úpravu vousů, se mistr kadeřník může pustit do práce. Při stříhání vlasů se automaticky počítá s mytím hlavy, příjemnou masáží i konečnou úpravou účesu s použitím různých vlasových gelů, vosků i tužidel. U vousů se praví mistři vrací k osvědčenému a tradičnímu holení břitvou, nejdříve vám ale tvář ošetří změkčujícími olejíčky. Pak už následuje aplikace holicí pěny za použití klasické štětky z přírodních štětin a samozřejmostí je balzám po holení. 

Ženám vstup zakázán

Cílem pánských holičství je vytvořit ryze chlapský svět, ve kterém pánové alespoň na chvíli zapomenou na každodenní starosti a problémy. Se skleničkou lahodné whisky nebo šálkem kvalitní kávy mohou relaxovat v příjemném prostředí, které je často vyladěno do nejmenšího detailu. Masivní kožené sedačky doplňují kadeřnická křesla ve stejném stylu, nechybí ani rekvizity v podobě nablýskané historické motorky či originální barový pult s pípou.

Prostředí často připomíná původní anglický salón, ve kterém si pánové vychutnávali svůj oblíbený doutníček po večeři. A stejně jako v těchto salónech kdysi, také v dnešních barber shopech nejsou ženy vítány, někde mají dokonce zakázaný vstup, aby pány v jejich mužském světě nic nerozptylovalo. Pánská holičství se snaží vytvořit obraz dokonale upraveného muže s charakterem, který má pevné zásady, drží slovo, ctí tradice - a holí se břitvou.

Zarostlého barbara změní v barber shopech v sexy chlapa!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!