Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lepící pásky s potiskem / foto: Shutterstock

Lepicí pásky s potiskem využijete doma v mnoha případech

Při drobných úpravách domácnosti, ale třeba i zasílání balíků poštou, se vám jistě budou náramně hodit kvalitní lepící pásky. V některých případech je navíc praktické pořídit si varianty s potiskem.

Běžné papírové lepicí pásky jsou určené zejména k zalepování balíků či objemnějších dopisů. V jejich případě je důležité zvolit vhodnou šířku. Příliš tenká páska se totiž může při manipulaci s balíkem roztrhnout. Pakliže balíky zasíláte často, například v rámci firemní přepravy zboží k cílovým zákazníkům, je dobré zvolit pásky s potiskem. Samotný potisk lepících pásek sice nezvýší jejich kvalitu, slouží ale jako určitý druh reklamy pro vaši firmu.

Dekorativní součást domácnosti

Potisky se ale hodí také pro pásky, jež používáte doma. A to třeba jako dekorativní prvek, jímž hodláte přelepit kus nábytku, podlahu apod. Záleží přitom jen na vás, jaké provedení potisku na pásce chcete mít. Objednat se dá přímo při výběru konkrétního druhu lepicí pásky. Běžná doručovací lhůta pro pásky s potisky je kolem 3 – 4 týdnů, je nutné totiž návrh zapracovat do výsledného produktu.

Pomůcka při malování bytu

Lepící pásky mají široké uplatnění. Jsou dobrým pomocníkem například v okamžiku, kdy doma malujete. S jejich pomocí přikryjete drobná místa, z nichž by se zanesená malířská barva následně jen těžko odstraňovala. Páskami pak spojíte také igelity, které chrání nábytek před zašpiněním.

Výstražné pásky s potiskem

V neposlední řadě najdou uplatnění také výstražné lepicí pásky. Dají se použít v okamžiku, kdy před domem upravujete přístupovou cestu a chcete inkriminované místo ohlídat, aby do něj nikdo nevstupoval. Podobné pásky běžně používají firmy, jež působí v oblasti dopravy, ale i v dalších odvětvích. I zde se hodí zvolit pásky s potiskem, nejčastěji s varovným a upozorňujícím textem.

K tomuto článku není otevřena diskuze