Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dřevostavby Ovelos / foto: shutterstock

Dřevostavba právě pro vás

Konečné rozhodnutí vaší rodinné rady padlo a vy budete stavět a možná za pár měsíců i bydlet ve vlastním.

Už vás to po těch podnájmech přestávalo bavit, navíc rodina se vám rozrůstá a vašim dětem jen prospěje, když budou mít ke svým hrám zahradu. Ostatně tu využijete i vy sami. Pokud chcete levnější řešení stavby domu, pak se zkuste podívat po nízkoenergetických dřevostavbách, které na první pohled neodlišíte od staveb zděných.

Výhody dřevěných domů vás překvapí

Kvalitní dřevostavby s rychlou výstavbou do tří až čtyř měsíců od zahájení nabízí česká firma OVELOS, která má na kontě už přes 1530 realizovaných projektů se zastavěnou plochou od 60 do 120 m2. Jaké výhody poskytují dřevostavby? Na prvním místě stojí samozřejmě bezkonkureční cena jejich pořízení, která je více než příjemná. Taková stavba je navíc vhodná i pro alergiky, protože se jedná o veskrze ekologické bydlení s absencí lepidel, toxinů a aldehydů a se snadnou regulací vnitřní teploty. Dispozice energeticky úsporné dřevostavby jsou velice variabilní, sami si dům můžete navrhnout, jak by měl vypadat. Přízemní bydlení bez pater a vnitřních schodišť je pohodlné a bezbariérové - své děti tak budete mít při jejich hrách stále na dohled.

Dům ze dřeva pro klidné rodinné žití

Na postavení ekologické dřevostavby OVELOS se používá to nejkvalitnější smrkové dřevo, které je impregnováno proti škůdcům, hnilobě a plísním a odolává tak zubu času po dlouhou dobu. Firma umí vyjít vstříc i individuálním úpravám projektů dle přání zákazníka - můžete si nechat změnit dispozice, sklon střechy apod. Venkovní stěny dřevostavby jsou obložené minerální vatou, na níž je nanesená stěrková omítka, která dodává budově vzhled zděné stavby. Pro zájemce o dřevostavbu OVELOS je připravený katalog s více než 33 projekčními návrhy o zastavěné ploše domu od 58 do 220 m2.

Dřevostavba právě pro vás

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!