Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zkouška brýlí / foto: Hypermedia

Konečně si můžu dopřát designové brýle. A ne jedny!

Taky při výběru dioptrických brýlí hledíte hlavně na to, aby jejich design byl co nejuniverzálnější a hodil se k většině vašeho šatníku? Taky je vám líto, že si nemůžete dopřát i odvážnější model s nápaditým designem?

Ale můžete! Naše čtenářka Marie nám poslala tip, jak na to.

„Vždycky jsem si vybírala nenápadné dioptrické brýle. Ne snad proto, že bych chtěla splynout s davem. To vůbec ne. Mám ráda módní trendy a byla bych štěstím bez sebe, kdybych si mohla dovolit aspoň ještě jedny odvážnější brýle. V optikách mě vždy zaujalo hned několik nápaditých brýlových obrouček. A řekla bych, že mi moc slušely. Jenže ta cena! Abych si mohla další brýle dovolit, musela bych si snad najít druhou práci,” začíná svůj příběh paní Marie.

Designové obruby pod tisícovku? Opravdu to jde!

Poznáváte se v jejím vyprávění? Pak čtěte dál! Její příběh má totiž šťastný konec. „Když jsem si jednou zasněně prohlížela obrázky brýlí na internetu, zaujaly mě jedny natolik, že jsem klikla na odkaz. Ten mě přivedl na stránky OptikDoDomu. Přiznávám, že ten název mě nejdřív dost odrazoval. Měla jsem podezření, že to jsou nějací podomní prodejci. Ale ty brýlové obruby mě tak moc upoutaly, že jsem se nakonec do stránek začetla. Kromě designu brýlí mi byla sympatická i cena. Oproti kamenným prodejnám nebyla přemrštěná. Pořád jsem ale váhala a říkala si, jestli není rozmařilost pořizovat si druhé brýle. V ten moment jsem zahlédla odkaz na akci 1+1. A bylo rozhodnuto! Normálně stojí jakékoliv brýlové obruby OptikDoDomu 1 699 Kč. Ano, všechny mají za jednotnou cenu – aspoň může člověk vybírat opravdu podle vzhledu a nekoukat na jejich cenovku. Zato na výslednou cenu dioptrických brýlí jsem nakonec koukala moc ráda. Věřte nebo ne, ale díky tomu, že jsem využila akce 1+1 a dostala druhé brýle zdarma, vychází jedny obroučky jen na 849 Kč! Za dvoje kompletní dioptrické brýle jsem pak zaplatila pouhých 3 246 Kč. Za takové peníze si kolikrát nepořídíte ani jedny designové brýle,” uvědomuje si paní Marie.

Cena vyrazila dech i nám, a proto jsme kontaktovali majitele OptikDoDomu s dotazem, jak je možné, že nabízí brýle tak levně. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Paní Seidlová, spolumajitelka této rodinné oční optiky, nám mimo jiné prozradila toto: „Brýlové obruby si necháváme vyrábět přímo pro nás. Zákazník tak neplatí žádné marže, které cenu brýlí v běžných obchodech vyšponují dost vysoko.”

Neokoukané brýle si vyzkoušíte v klidu domova

Samozřejmě nás zajímalo také to, jak probíhala návštěva OptikDoDomu u paní Marie. „Zpočátku jsem z toho, že by k nám měl přijet někdo cizí, byla nesvá, a tak jsem si návštěvu domluvila na páteční večer, kdy už bývá manžel doma. Obavy byly ale naprosto zbytečné. Na minutu přesně ve sjednaný čas u nás zazvonila sympatická paní a ve dvou kufřících mi přivezla ukázat desítky krásných brýlí. A víte, co mě taky dost potěšilo? Paní mi prozradila, že tyto brýle značky Icona se dají sehnat výhradně u OptikDoDomu, protože jejich design sami navrhují. To znamená, že je nenosí každý druhý. O to radši jsem se pustila do zkoušení, poradila se s manželem a od paní z OptikDoDomu jsem dostala pár užitečných doporučení a navíc ještě slevu z receptu. No a za pár dní mi kurýr přivezl dvoje módní brýle v pevných pouzdrech. Prostě pohádka!”

Zajímalo nás, jestli pohádka pokračovala i po několika měsících. Do mysli se nám totiž vkrádala otázka, zda nízká cena není vykoupena nízkou kvalitou. Paní Marie nám ale prozradila, že to nebyl její jediný nákup u OptikDoDomu. „Asi po roce jsme si k nám OptikDoDomu pozvali zase. Manžel si dal konečně říct, že nosit brýle není žádná ostuda, a tak se rozhodl pořídit si jedny na čtení. A protože oboje brýle Icona mi pořád dobře sloužily, byla objednávka u OptikDoDomu jasnou volbou. Navíc manžel druhé brýle nechtěl, a tak jsem si mohla pořídit ještě třetí model pro sebe. Ano! V rámci akce 1+1 můžete objednat druhé brýle pro kohokoliv jiného. Díky OptikDoDomu se mi splnil dávný sen. Mám troje designové brýle, které můžu střídat podle nálady a ladit k různým kouskům oblečení. A kdo ví, zda na Vánoce nepřibudou nějaké další,” uzavírá paní Marie svůj příběh. My jí moc děkujeme, že se s našimi čtenářkami podělila o skvělý tip, jak si pořídit kvalitní designové brýle za skvělou cenu.

Konečně si můžu dopřát designové brýle. A ne jedny!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!