Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Pomoc, jaro. Nemám co na sebe!

Zima už je pomalu za námi a já vás úplně vidím, milé dámy, jak bezradně stojíte před svým šatníkem a hlavou se vám honí myšlenka: „Já nemám, co na sebe!“

magazin.cz
Tak tuhle větu si pravidelně před začátkem každé sezóny říká většina z nás. Věci, které jsme neměly několik měsíců na sobě, se podivně scvrkly, kombinace, které nás ještě před časem bavily, se nám zdají nemožné, nemáme nic z těch úžasných trendy hadříků, které na nás mávají z výloh a vůbec bychom kvůli pochmurné náladě nejraději nevycházely mezi lidi. Co teď?

Pokud vám cinká v kapse nějaká ta kačka, vyrazte za nákupy. Co taky jiného dělat, když má žena depku a jako na potvoru zrovna drží dietu a nemůže spořádat tabulku čokolády na posezení? ;-)

Pokud se v té změti novinek nebudete moci zorientovat a z každého regálu na vás budou vyskakovat stále další a další hity, vsaďte na jediný – pořiďte si něco s květinovým vzorem. Nejenže na jaře vše logicky kvete, a tak se to samo nabízí, ale módní tvůrci věští, že rozkveteme i my.

Květované vzory i brože

magazin.cz
Asi jako první se naskýtá možnost pořídit si květované šaty. Proč ne? Pozor ale na výběr vzoru.

Velké květy přes půlku stehna budou slušet jen štíhlým a vysokým ženám, ostatní by měly sáhnout po umírněnějším potisku. Důležité jsou také barvy, prim budou hrát odstíny fialové, růžové, žluté, modré.

Pokud pro šaty či jiný kousek celý posetý květy nemáte v sobě tu potřebnou dávku romantičnosti, zkuste květiny využít jen v malém množství. Třeba jako výšivku na topu, blůze, nebo také na nohavicích. K zahození není ani brož ve tvaru květu.

Nedávno jednu takovou někde předváděla herečka Aňa Geislerová a fandové reality show VyVolení si jistě vzpomenou, jak této soutěži obrovitá brož – květina zdobila rudovlásku Marcy. Umělá kvítka můžeme také zakomponovat do účesu či se jimi ozdobit ve formě šperku. Možností je prostě nespočet, záleží jen na vás, která vám bude vyhovovat nejlépe.

Líbí se vám květované vzory?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 89