Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Námořnická móda / foto: shutterstock

Námořnická móda je věčná, vsaďte na ni i tuto sezónu

Zvedněte kotvy, napněte plachty a vplujte do nové sezóny v námořnickém stylu!

Základem námořnické módy je tmavě modrá barva v kombinaci s bílou, nejčastěji ve formě proužků. Často tyto dvě základní barvy ještě doplňuje červená, která modrobílý kousek oživí a dodá mu šmrnc. Námořnický styl ale nemusíte oblékat pouze v přímořských destinacích na vaší dovolené. Ve vhodné kombinaci skvěle doplní například elegantní sáčko nebo klasické džíny. A právě pro možnost variability od ležérního stylu až po společenskou módu se námořnická móda vrací rok co rok do našich šatníků. Oživte i ten svůj a inspirujte se nejnovějšími kousky z internetového obchodu Zoot, které jsme pro vás vybrali.

V šatech s proužky k moři i na posezení s přáteli

Pohoda, slunce, vítr ve vlasech – jde hlavně o skvělý pocit a pohodlí, který námořnická móda nabízí. S klasickými proužkovanými šaty různých délek uděláte parádu na pláži, na promenádě i v koktejlovém baru.

Tričko mnoha možností

Pruhované tričko by mělo být základem vašeho šatníku. Užijete ho v kombinaci s kraťasy i sukní, nebo jej můžete obléknout pod klasické sáčko a klidně v něm vyrazit do práce.

Dovolenkové stálice

Kraťasy i sukně různých délek by rozhodně neměly chybět ve vašem cestovním zavazadle. Stačí k nim obléknout čistě bílé tričko či tílko a máte skvělý obleček na romantickou procházku po městě.

 

Drobnosti pro dokonalý vzhled

Nezapomeňte na námořnické doplňky, jako jsou pruhované kabelky, šátky či stylové klobouky. Vylaďte se do posledního detailu a ukažte ostatním, že námořnickou módu máte prostě v malíčku!

Námořnická móda je věčná, vsaďte na ni i tuto sezónu

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!